Fakta

Lærested:
Sted:
Nett
Studietype:
Bachelor, 3 år
Studieform: Nettstudium
Studietempo: Heltid, deltid
Oppstart: Fleksibel oppstart
Studiepoeng:
180
Søknadsfrist: Løpende

Informasjon oppdatert

9. januar 2023.

Om studiet

Bacheloren består av spesialiseringsfagene som kreves for å kunne søke om autorisasjon for regnskapsførere.

Bachelor i økonomi og administrasjon - profilering regnskapsførere dekker utdanningskravet som kreves for å jobbe som autorisert regnskapsfører. Studiet gir deg en solid utdannelse med flere jobbmuligheter, og tilbys i sin helhet som et nettstudium.

Studiet er fleksibelt ved gjennomføring, og gir deg analytisk trening og solid kompetanse innenfor administrasjon, ledelse, økonomi, regnskap, skatterett og rettslære. I tillegg til kjernefagene på 165 studiepoeng må du velge valgfag tilsvarende 15 studiepoeng.

Bachelorgraden består av 180 studiepoeng (stp) og kan oppnås på følgende måter:

  • Du kan ta alle 180 studiepoengene på nett hos Høyskolen Kristiania Nettstudier, eller
  • Du kan innpasse inntil 120 studiepoeng av merkantile fag fra andre høyskoler, og ta de resterende 60 stp hos Høyskolen Kristiania Nettstudier. Les mer om dette på studiesiden.

Studiets oppbygging

Studieløpet ditt er basert på arbeid med pensum, veiledningstekster og øvingsoppgaver, innsending av obligatoriske oppgaver, samt gjennomføring av en eventuell skriftlig eksamen i hvert enkelt kurs.

Fagstoffet på kursets nettsider er ordnet i en bestemt rekkefølge, slik at det er lett å forstå hva du skal gjøre til enhver tid.

Du har gjennom hele studieløpet tilgang til en personlig veileder som svarer på faglige spørsmål og kommenterer innsendingsoppgavene dine. I tillegg har du mange muligheter til å samarbeide og kommunisere med dine medstudenter på kursets nettsider.

Opptaksinformasjon

Du må ha generell studiekompetanse eller godkjent realkompetanse

Læringsutbytte

Bachelorgraden gir deg analytisk trening og solid kompetanse innenfor administrasjon, ledelse, økonomi, regnskap, skatterett samt rettslære. Studiet dekker utdanningskravet til autorisasjon for regnskapsførere.

 

Karrieremuligheter

Som autorisert regnskapsfører jobber du med å føre regnskap for og gi råd til arbeidsgiveren din eller andre virksomheter enn den du selv er ansatt i. En autorisert regnskapsfører kan også starte et eget regnskapsbyrå og påta seg oppdrag fra sine kunder.

Alle utdanninger innen