Fakta
Studieform:
Undervisning ved lærestedet
Studietempo:
Deltid
Studiepoeng:
30
Informasjon er oppdatert av Høgskulen i Volda
.
Om studiet
I studiet Matkultur skal du tileigne deg praktiske ferdigheiter om tradisjonsmat, og kunnskap om korleis matkulturen har utvikla seg frå førhistorisk tid og fram til i dag.Formidling av matkulturelle tema gjennom handlingsboren kunnskap og digitale medium står sentralt. Studiet gir også høve til at du kan fordjupe deg i eit sjølvvalt matkulturelt tema som er relevant for den einskilde sin profesjon eller yrke., full_html
Undervisningsopplegg
Studiet er sett saman av to emne på 15 studiepoeng.Undervisninga er organisert med fem fysiske samlingar på høgskulen kombinert med rettleiing på nett mellom samlingane. I tillegg kjem frammøte i samband med arbeidskrav.Undervisninga er ein kombinasjon av førelesingar, praktisk arbeid i kjøkken på høgskulen og heime, oppgåveløysing individuelt og i gruppe, og sjølvstudium.Arbeidskrav og vurderingsformer er nærare omtala i dei to emneplanane., basic_html
Opptaksinformasjon
Søknadstype: Stengt for søking. Søknadskode: 4051
Anbefalt forhåndskunnskap
Generell studiekompetanse, basic_html