Nøkkelinformasjon

Lærestedets logo
Lærestedets logo

Studiested

Moss

Nivå

Fagskolegrad

Studiepoeng

60.0

Semester

2

Kostnader

Studiet koster NOK 75.000. Inkludert i dette beløpet er skolepenger, bolig og en del reiser mm.

Studieform

Undervisning ved lærestedet

Studietempo

Heltid

Søknadsfrist

Løpende

Godkjenninger

  • Nokut
  • Lånekassen

Om studiet

Dynamo gir grunnleggende kunnskap om kristen tro, og praktisk innføring i kristent arbeid blant barn og ungdom, og diakonalt arbeid.

Har du lyst til på et annerledes og unikt år? Få ledertrening, bli bedre kjent med deg selv, din tro og dine medmennesker? Vil du vite hvordan det er å jobbe som barne- og ungdomsarbeider? 

Dynamo gir deg et unikt år der du som student blir utfordret, får testet deg i mange forskjellige situasjoner, får nye opplevelser og blir kjent med ulike deler av Frelsesarmeen.

Du vil få god undervisning og spennende praksis ulike steder, med fokus på hvordan det er å jobbe som barne- og ungdomsarbeider eller med diakoni på korps (Frelsesarmeens nærmiljøkirke) og i andre kirkesammenhenger.

Teamet har base på vakre Jeløy, utenfor Moss, og det vil bli en del turer i Norge, samt en lengre studietur på vårsemesteret.

Opptakskrav

Det er krav om studiekompetanse, fagbrev eller treårig videregående skole. Det går også an å søke på bakgrunn av realkompetanse hvis du fyller minst 19 år i søknadsåret.

Det blir også foretatt en personlig vurdering på bakgrunn av referanser og opplysningene som gis i søknaden, med tanke på at teamet må kunne bo, studere og reise sammen hele året.

Alle utdanninger innen