Nøkkelinformasjon

Om studiet

Spill League of Legends gjennom hele skoleåret, med en strukturert hverdag og fokus på individuell forbedring og lagspill! Vi hjelper deg til å bli en bedre LoL-spiller, gjennom solid trening!

Namdals folkehøgskole var en av de første skolene med e-sport som linjetilbud. E-sport er dataspilling på høyeste nivå, og er et tilbud til deg som ønsker å dyrke din motivasjon for å nå dine mål og drømmer. Her får du mye individuell oppfølging og opplæring, og får lære hva som skal til for å nå toppen. Linja er basert på «League of legends» og har fokus på å utvikle sterke og strategiske spillere.

Elevene får opplæring i en treningsmetode som er laget av linjelæreren, og som baserer seg på det som benyttes av flere av de sterkeste organisasjonene i Europa. Klasserommet vårt er lagt til rette for elever som driver med streaming, og vi har mindre rom og lydtette rom - slik at din streaming ikke påvirkes av unødig støy i bakgrunnen. Vi kan også tilby opplæring i hvordan man setter opp en stream og hvordan man gjør seg attraktiv for seere. Skolen tilbyr bra fibernettverk, i tillegg til god bordplass for hver enkelt elev (romslig selv med 2 skjermer per elev).

Linjeturer vil variere fra kull til kull, og avgjøres av elever og linjelærer. Tidligere har vi besøkt Intel Extreme Masters i Polen, DreamHack Winter og lokale LANs. De siste to åra har vi reist til Sør-Korea.

Opptak til studiet

Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.