Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Frilynt folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Opplev vårt unike surfetilbud og surf daglig på Norges vakreste strender. Få et år fylt av spenning, samhold og brettsport i de fleste element. Turene går til Portugal og Sør-Afrika for mer surf.

Dette kan du oppleve

Daglige turer til stranda i jakten på gode bølger. Med kort vei til stranda med bil bruker mange ettermiddagene sine her. Vi har også turer til Røldal, Norges løssnø-mekka, samt kurs i Rauland for å utfordre ski- og brettferdighetene. Vi har i flere år samarbeidet med Tyrili Brettklubb og Norges Snowbardforbund. Vi tar snowboardinstruktørkurs sammen med dem.

Du kan ta et instruktørkurs i surfing. Flere elever fra tidligere kull har fått jobb på grunnlag av dette kurset. Vi samarbeider med flere tilbydere av kurs i Norge og andre land.

Vi reiser på ulike surfeturer i Portugal, Sør-Afrika og på Roadtrip i Norge.

Jæren er Norges surfeparadis!

Vinteren er ikke særlig lang her på Jæren og vi har et mildt klima med vinterbølger fra havet utenfor oss. Du er her i perioden med de beste bølgene; når det ellers i Norge fortsatt er vinter har vi nesten sommersurf. Vi er Norges svar på «Syden» med svært gode bølger og mildt vær hele året :-)