Internasjonal - Catch Norway favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Kristen folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Kom til Norge og lær om dette vakre landets språk, kultur og natur - med spektakulære Preikestolen som reisemål. Mange gode anledninger til å lære norsk - både i klasserommet og på fritiden!

Internasjonal

(International Course - Norwegian language and culture)

Click here to read the text in english.

- norsk språk og kultur

Dette er et tilbud til deg som vil lære norsk på kort tid og som ønsker å få kjennskap til norsk kultur og samfunnsliv. Internatlivet gir unike muligheter for dette. Vi har elever fra mange forskjellige land.

INNHOLD

På Folkehøgskolen Sørlandet skal du få mulighet til å vokse og utvikle deg både faglig og som menneske i et internasjonalt samfunn. I internatet, under måltider, på turer, gjennom musikalarbeid, lek og undervisning, blir du bedre kjent både med andre mennesker og deg selv. 

I klassen bruker vi en språkopplæringsmetode som heter suggestopi. Det er en morsom, intuitiv og gledesfylt måte å lære språk på. Metoden passer svært godt for nybegynnere, og du trenger ikke å kunne verken engelsk eller norsk for å lære.

Vi anbefaler å være med på det som skjer på fritiden sammen med de andre elevene – dette vil gi deg mange anledninger til å høre norsk og øve på å snakke med norske elever.

I tillegg til å lære språk, ønsker vi å gi deg innsikt i og forståelse for norsk kultur og samfunn - musikk, mat, politikk, tradisjoner, kulturskatter og natur – og vi vil gjerne lære mer om det landet og den kulturen du kommer fra.

Uteofor klasserommet får du også spennende opplevelser med linja:

  • Preikestolen
  • Skjærgården
  • Museer
  • Fjelltur
  • Småturer i nærområdet
  • Konserter med norske artister