Håndball favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Frilynt folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Håndball i Elverum! Dine ambisjoner! Valg- og duellspill, treningsforståelse, fysisk trening og ernæring. Ressurser fra landslag og Olympiatoppen. Besøk de beste i Flensburg-Handewitt og THW Kiel.

På håndballinja vil vi ha fokus på din individuelle utvikling som håndballspiller. Vi vil jobbe med dine tekniske og taktiske ferdigheter, og sørge for at du får individuelt tilpasset skadeforebyggende trening. Vi vil sammen med deg sette opp kortsiktige og langsiktige mål, og gi deg veiledning i treningsarbeidet for at du skal kunne nå disse.

 

Lærere og ressurspersoner

Kristian Wessel Finstad, vil holde tak i det organisatoriske og ha hovedansvar for det faglige opplegget på Håndball-linja. Kristian er inspektør og lærer ved skolen, og har tidligere vært spiller for Elverum Håndball Herrer.

Christian Berge, landslagstrener for herrelandslaget, vil i flere perioder av året ha undervisningsøkter med klassen.

Olympiatoppen Innlandet vil være en samarbeidspartner og ressurs som vi vil benytte  i forhold til temaer som eksempelvis ernæring og mental trening.

Håndballinja vil og benytte ressurser fra trenerteamet til Elverum Håndball Herrer i både teknisk/taktiske og fysiske økter.