Nøkkelinformasjon

Logo, fagskolen i Nord
Logo, fagskolen i Nord

Lærested

Studiested

Tromsø

Nivå

Høyere fagskolegrad

Studiepoeng

120.00

Studieform

Undervisning ved lærestedet, nettstøttet, samlingsbasert

Studietempo

Deltid

Søknadsfrist

15. april

Godkjenninger

  • Nokut
  • Lånekassen

Antall semester

6

Opptakskrav

F-TEK-BYG0003

Antall studieplasser

45

Søknadskode (SO)

20733-3

Om studiet

Er du klar for å påta deg større oppgaver i byggeprosessen? Som fagskoleingeniør innen bygg tilegner du deg en tidsriktig og etterspurt kompetanse innen fagfeltet.

Byggstudiet ved Fagskolen i Nord er et nettbasert deltidsstudium der 120 studiepoeng er fordelt over 3 år, studiet har inntil 5 ukesamlinger pr. skoleår.

Utdanningen passer for deg med fagbrev eller lengre praksis innen fagområdet bygg og som har ambisjoner om å drive egen bedrift eller være ansatt som leder/mellomleder i bedrift. Utdanningen gir også kompetanse til offentlige stillinger som byggesaksbehandler, ingeniørstillinger i kommuner og annet.

Gjennom utdanningen tilegner du deg kompetanse innen kommunikasjon, realfag, konstruksjon og dimensjonering, ledelse, bygningsfysikk, kontrakter, anbud og byggesøknader. Ikke minst får du kontakt med andre studenter innen byggfaget og kan bygge verdifulle relasjoner gjennom utdanningen.

Opptakskrav

Realkompetansevurdering er en individuell vurdering som gjennomføres for deg som ikke har fagbrev, men med praksis fra fagfeltet.

Opptaksinformasjon

Søknad sendes på Samordna opptak.

Alle utdanninger innen