Nøkkelinformasjon

Logo, fagskolen i Nord
Logo, fagskolen i Nord

Lærested

Studiested

Tromsø

Nivå

Høyere fagskolegrad

Studiepoeng

120.00

Studieform

Undervisning ved lærestedet, nettstøttet, samlingsbasert

Studietempo

Deltid

Søknadsfrist

15. april

Godkjenninger

  • Nokut
  • Lånekassen

Antall semester

6

Opptakskrav

F-TEK-ANL0002

Antall studieplasser

45

Søknadskode (SO)

20733-2

Om studiet

Er du klar for å påta deg større oppgaver på anleggsplassen? Som fagskoleingeniør innen anlegg tilegner du deg en tidsriktig og etterspurt kompetanse innen fagfeltet.

Anleggstudiet ved Fagskolen i Nord er et nettbasert deltidsstudium der 120 studiepoeng er fordelt over 3 år, studiet har inntil 5 ukesamlinger pr skoleår.

Utdanningen passer for deg med fagbrev eller lengre praksis innen fagområdet anlegg og som har ambisjoner om å drive egen bedrift eller være ansatt som leder/mellomleder i bedrift. Utdanningen gir også kompetanse til offentlige stillinger som byggesaksbehandler, ingeniørstillinger i kommuner, kontrollingeniør i Vegvesenet og annet.

Gjennom utdanningen tilegner du deg kompetanse innen kommunikasjon, realfag, konstruksjon og dimensjonering, ledelse, kontrakter, anbud, byggesøknader m.m. Ikke minst får du kontakt med andre studenter innen anleggsfaget og kan bygge verdifulle relasjoner gjennom utdanningen.

Opptakskrav

Realkompetansevurdering er en individuell vurdering som gjennomføres for deg som ikke har fagbrev, men med praksis fra fagfeltet.

Opptaksinformasjon

Søknad sendes på Samordna opptak. For enkelte tilbud må det søkes direkte til skolen.

Mer om fagskole og opptak på Samordna opptak.

Alle utdanninger innen