Nøkkelinformasjon

Eurofins Food & Feed Testing Norway AS
Eurofins Food & Feed Testing Norway AS

Lærested

Nivå

Annen utdanning

Studieform

Nettstudium, samlingsbasert

Studietempo

Deltid

Om studiet

I HACCP Workshop vil deltakerne få praktisk kjennskap til verktøy for å holde liv i og drive bedriftens HACCP-plan/arbeid fremover. Bli trygg på de 7 trinn i HACCP, lær å sette opp flytskjema og fareanalyse. Lær å utføre en fareanalyse og hvordan verifisere HACCP-planen. 4 digitale samlinger a 4 timer.

I HACCP Workshop vil deltakerne få praktisk kjennskap til verktøy for å holde liv i og drive bedriftens HACCP-plan/arbeid fremover. Ulike tema fra HACCP-arbeidet vil plukkes ut og diskuteres slik at gode løsninger defineres. Fokus er på å holde vedlike og drive bedriftens mattrygghetssytem fremover. 
Hver av de 4 samlingene fokuserer på et hovedtema, der det vil være teorigjennomgang etterfulgt av casebaserte praktiske gruppeaktiviteter. Disse utføres i "rom" digitalt. Undervisningen foregår derfor både i fellesrommet og grupperommene. Erfarne kursholdere vil bistå og hjelpe deltakerene underveis i oppgavene. Etter endt samling vil deltakerene  få tilgang til materiale i etterkant slik at de kan bruke dette som et oppslagsverk.
Deltagerne skal etter fullført kurs ha forståelse for de 7 trinn i HACCP, kunne sette opp flytskjema, sette opp fareanalyse, utføre en fareanalyse, og verifisere HACCP-planen.

Dato: https://www.eurofins.no/om-oss/kurs-og-seminarer/eurofins-food-kursport…

 

Studiets oppbygging

I HACCP Workshop vil deltakerne få praktisk kjennskap til verktøy for å holde liv i og drive bedriftens HACCP-plan/arbeid fremover. Ulike tema fra HACCP-arbeidet vil plukkes ut og diskuteres slik at gode løsninger defineres. Fokus er på å holde vedlike og drive bedriftens mattrygghetssytem fremover. 
Hver av de 4 samlingene fokuserer på et hovedtema, der det vil være teorigjennomgang etterfulgt av casebaserte praktiske gruppeaktiviteter. Disse utføres i "rom" digitalt. Undervisningen foregår derfor både i fellesrommet og grupperommene. Erfarne kursholdere vil bistå og hjelpe deltakerene underveis i oppgavene. Etter endt samling vil deltakerene  få tilgang til materiale i etterkant slik at de kan bruke dette som et oppslagsverk.
Deltagerne skal etter fullført kurs ha forståelse for de 7 trinn i HACCP, kunne sette opp flytskjema, sette opp fareanalyse, utføre en fareanalyse, og verifisere HACCP-planen

Undervisningsopplegg

Hver av de 4 samlingene fokuserer på et hovedtema, der det vil være teorigjennomgang etterfulgt av casebaserte praktiske gruppeaktiviteter. Disse utføres i "rom" digitalt. Undervisningen foregår derfor både i fellesrommet og grupperommene. Erfarne kursholdere vil bistå og hjelpe deltakerene underveis i oppgavene. Etter endt samling vil deltakerene  få tilgang til materiale i etterkant slik at de kan bruke dette som et oppslagsverk.
 

Opptakskrav

Ha god kjennskap til HACCP som system og praktisk erfaring fra arbeid med HACCP i en bedrift. Minimum jobbet med HACCP i 1 år i en bedrift.

Opptaksinformasjon

Anbefaler å ha jobbet med HACCP i praksis, minimum 1 år. Anbefaler å ha gjennomført e-læringskursene "Introduksjon til HACCP" og "HACCP for viderekommende". Evt kan praksis og god kjennskap til HACCP kompensere for kurs.

Læringsutbytte

Deltagerne skal etter fullført kurs ha forståelse for de 7 trinn i HACCP, kunne sette opp flytskjema, sette opp fareanalyse, utføre en fareanalyse, og verifisere HACCP-planen

Anbefalt forhåndskunnskap

Målgruppen trenger kunnskap og forståelse for HACCP. Det er et stort behov for å kunne holde seg oppdatert og et sterkt ønske om et felles forum å kunne diskutere ulike problemstillinger rundt mattrygghet, risikofaktorer og HACCP spesielt som det verktøyet det er. For å delta i denne workshopen trenger de å ha gjennomført kurs i Introduksjon til HACCP, ha minimumskunnskap og forståelse for HACCP.