Nøkkelinformasjon

CAMPUS BLÅ
CAMPUS BLÅ

Studiested

Brønnøysund

Nivå

Fagskolegrad

Studiepoeng

60.0

Semester

4

Studieform

Nettstudium, samlingsbasert

Studietempo

Deltid

Søknadsfrist

Løpende

Godkjenninger

  • Nokut
  • Lånekassen

Om studiet

Driftslederstudiet har et omfang tilsvarende to semestre på fulltid (60 studiepoeng – Fagskolegrad ) og gjennomføres over fire semestre på deltid. Driftsleder-studiet omfatter sentrale forhold i en operativ lederrolle innenfor sjøbasert akvakultur.

Driftsleder Akvakultur Sjøbasert er et deltidsutdanning som kombinerer samlinger med e-læring. E-læringen kan tas når man har ledig tid og utdanningen skal derfor kunne kombineres med arbeid.

I løpet av utdanningen er det 4 fysiske samlinger i skolens lokaler i Brønnøysund. Utdanningen går over to år som deltidsstudium.

Fagskoleutdanningen skal forberede studenten til å lede arbeide på sjøbaserte- eller landbaserte oppdrettsanlegg i tråd med nye krav, ny kunnskap og ny teknologi innen havbruksnæringen.

Undervisningsopplegg

For å gjøre studiet mest mulig fleksibelt, gjennomføres den teoretiske delen av utdanningen som tradisjonell klasseromsundervisning eller i virtuelt klasserom, der du – om ønskelig – kan følge undervisningen fra din egen PC, uavhengig av hvor du er. Du vil være en aktiv del av klassen og kommuniserer med læreren og dine medstudenter som om du var til stede i klasserommet.

Opptaksinformasjon

Campus BLÅ Fagskole har løpende opptak, og dersom det er flere søknader enn plasser på studiet, vil kvalifiserte søkere plasseres på venteliste i den rekkefølge søknadene er mottatt.

Alle utdanninger innen