Nøkkelinformasjon

beautyoghelseakademiet.no
beautyoghelseakademiet.no

Studiested

Oslo

Nivå

Annen utdanning

Semester

1

Kostnader

37900

Studieform

Undervisning ved lærestedet

Studietempo

Deltid

Om studiet

Utdann deg i individuelt modulbasert kursprogram på Norges høyeste kvalifiserte skole innenfor neglefaget. Den beste kunnskap og forståelse for å få en ny karriere i skjønnhetsbransjen på 3 måneder.

Å stelle negler er en skjønnhetstrend som har vært populær lenge. Produkter og teknikker har gjennom årene utviklet seg, og det er viktig når vi utdanner at vi lærer et stabil grunnlag samt viser det nyeste. Det er økende at salonger søker fagutdannede negledesignere.

På Beauty og Helse Akademiet utdanner du deg i et individuelt tilpasset modulbasert kursprogram der du skreddersyr ditt eget utdanningsforløp til en ny karriere i skjønnhetsbransjen. Utdanningen kan bygges opp fra 3 måneder til 1 år.

– fleksibilitet på kursdato

– velg teknikkene som passer deg best

– stedsbasert helgekurs i teori og praksis med fagskolerte lærere

– produktpakker for å kunne jobbe med behandlingene

– workshops med våre beste faglærere

– personlig oppfølging på nett med fokus på mestring og kunnskapsløft

– gunstig pris og rabatt i videre læring

– eksamen, sertifisering og kursbevis for kvalitetssikring

Yrket som negledesigner er svært variert og stiller høye krav til utøverens faglige kvalifikasjoner. Vår utdanning er tilrettelagt kravene som bransjen etterspør i en unik kvalitetsutdanning.

Beauty og Helse Akademiet har erfaringen, menneskene, lidenskapen og kunnskapen. Her finner du Norges eneste fagskoleutdanning innen negler!

Markedet er i kontinuerlig vekst og vårt samarbeid med Beauty Products AS gjør at vi har muligheten til å holde oss oppdatert på alle nyheter i bransjen.

Jobbmuligheter
Etter endt utdanning hos oss, kan du blant annet jobbe i klinikk, spa, cruiseskip eller starte din egen bedrift. For å bygge på din utdanning og utvide dine jobbmuligheter, kan du ta noen av våre andre studieretninger og kurs.

Studiets oppbygging

Grunnkurset er totalt 22 undervisningsdager, men vil kunne variere i antall uker ut ifra når det er ferier og helligdager

Undervisningen er Mandager og Tirsdager kl 17-21

Undervisningsopplegg

Det er fysisk oppmøte på skolender det vil være både på teori og praksis i fokus.

Det er ca 30% teori og 70% praksis

I praksis bruker vi vår studentsalong med reele kunder for å forberede deg til en relaistisk arbeidshverdag du vil møte når du er ferdigutdannet hos oss og kommer ut i jobb.

Kvalifikasjon/tittel

Negletekniker