Nøkkelinformasjon

beautyoghelseakademiet.no
beautyoghelseakademiet.no

Studiested

Oslo

Nivå

Fag- og svennebrev

Semester

2

Kostnader

122900

Studieform

Undervisning ved lærestedet

Studietempo

Heltid

Oppstartsdato

Høst

Om studiet

Hud- og kroppsterapeut med CIDESCO godkjenning.

Utdanning som kvalifiserer til en av de mest prestisjetunge og anerkjente standarden for hud – og kroppsterapi på internasjonal basis. Kombinasjonen med innovativ kompetanse kvalifiserer deg høyt for å møte dagens arbeidsmarked innen skjønnhets- og velværebransjen.

Cidesco:
Vi har samarbeidet med Cidesco i alle år. Cidesco er den mest kjente internasjonale standarden innen hudpleiefaget, og er svært anerkjent. Skolen følger Cidescos fagplan, noe som gir studentene høyt faglig nivå i bransjen.

Studiets oppbygging

Undervisningen er av høyeste kvalitet og er en fin kombinasjon av teori og praksis. Studenten deltar i teoretisk undervisning og forelesninger samt i praksis utfører og mottar diverse fagaktuelle behandlinger knyttet til undervisningen. Studentene får god trening i studentklinikk og studentene har de aller beste forutsetninger for å få høy kompetanse innenfor faget.

For deg som student tilbyr CIDESCO utdanningen best mulig start på en karriere innen hud- og kroppsterapibransjen. En internasjonal eksamen er en utmerkelse og kvalitetsstempel som åpner mange dører i verden.
Selvfølgelig også viktig å ha med seg med tanke på mulighetene for å jobbe som hudterapeut i Norge. Beauty og Helse Akademiet gir deg den undervisningen og erfaringen du trenger for at du skal være godt forberedt til å avlegge denne eksamen og bli en del av de mest ettertraktede hudterapeutene på arbeidsmarkedet.

Karrieremuligheter

Etter endt hudpleieutdanning hos oss, kan du blant annet jobbe i klinikk, spa, med hudpleie i apotek, hudpleiesalong, cruiseskip, salgskonsulent eller starte din egen bedrift. For å bygge på din hudpleieutdanning og utvide dine jobbmuligheter dine, kan du bygge på din utdanning og utvide din kunnskap ved å studere mer. 

Kvalifikasjon/tittel

Hud- og kroppsterapeut