Sjøholt folkehøgskole er en skole for deg som er ferdig med ungdomsskolen og er/blir 16 år. Dette skal være et år vi skal gå fremover både faglig og sosialt.

 

Velkommen til Sjøholt Folkehøgskole! Vi skal gå fremover, og sammen skal vi nå nye mål.

Skolen ligger idyllisk til i bygda Sjøholt, i Ålesund kommune. Fjord og fjell omkranser oss. Rett utenfor døra finner du flotte turmuligheter, skiløyper, idrettshall og tilgang til sjø og naust.

Dette året skal du få utvikle deg både faglig og sosialt, og du skal få venner for livet. Vi legger vekt på veiledning og samtale, og har 16 års aldersgrense.

Vi på skolen ser frem til å møte deg. Vi skal gi deg nye muligheter. Skolen er helt ny! Her flytter du inn i splitter nye internat med bad på alle rom.

 Her skal elevene bo fra skolestart 28.august. Når de nye internatene er ferdig ut på høsten, kan elevene velge singelrom eller dobbeltrom.

      Møt noen av oss som skal jobbe på Sjøholt Folkehøgskole:   Her er driftsmester og lærer Tormod Løvås: Her er Ruben. Han er pro-rektor! Rannveig skal være kontorleder hos oss, men hun har selv erfaringer fra folkehøgskolen som jeg tror du som elev vil nyte godt av. Se hilsen hennes her: Katrine Numme er sosiallærer og internatleder!  

Sjøholt Folkehøgskole

Telefon: 48044358
sjoholtfhs.no

Utdanningstilbud

Dette lærestedet tilbyr 7 folkehøgskoleutdanninger
Tittel Sorter synkende Interesser
Arbeidslivsfag Andre fag og linjer, Kropp og sinn, Sosial, helse og omsorg, Samfunnsfag
Gaming, E-sport og aktivitet Trening og kosthold, Media og kommunikasjon
Jakt Fiske Friluftsliv Friluftsliv, idrett og sport, Friluftsliv
Ledertrening Andre fag og linjer
Livsstil og helse Friluftsliv, idrett og sport, Kropp og sinn
Multisport Multisport, Friluftsliv, idrett og sport
Musikk Pop, rock, vise, band, Musikk, scene og teater