Fakta

Sted:
Oslo
Studietype:
Erfaringsbasert master
Studietempo: Deltid
Studiepoeng:
90

Informasjon er oppdatert av Universitetet i Oslo

24. mars 2023.

Om studiet

Trenger du faglig utvikling eller inspirasjon? Sørg for et kompetanseløft som er relevant for deg og dine karrieremål. Du kan ta frittstående enkeltkurs eller et masterprogram (deltid). Undervisningen er tilrettelagt slik at det passer for deg som er i jobb.

Faglig oppdatering fra ledende forskere: State of the art kunnskap om en bransje som endrer seg fort. I den digitale transformasjonen av organisasjoner som man ser i dag vil rollen til både ledere og medarbeidere være i endring. Nye teknologier som cloud, computing og lettvekts IT endrer forutsetningene for organisering og ledelse av IT.

Nettverk: Du vil møte mange likesinnede fra Norges viktigste IT-miljøer innen bank, helse, Forsvaret, offentlig forvalting, konsulentvirksomheter med mer. Vi legger vekt på at studentene skal få dele sine erfaringer.

Karriereutvikling: Begynn gjerne studiene med ett eller to fordypningsemner, så kan du på et senere tidspunkt søke opptak for å ta masteroppgaven. Gjennom programmet vil du kvalifisere deg til nye oppgaver og nye roller. En master i Digitalisering og ledelse kan åpne for et betydelig karriereløft.

Les om jobb og videre studier.

Alle utdanninger innen