Fakta

Sted:
Studiested Pilestredet
Studietype:
Master, 2 år
Studieform: Undervisning ved lærestedet
Studietempo: Heltid
Studiepoeng:
120

Informasjon oppdatert

27. februar 2024.

Om studiet

Nettskybaserte tjenester og operasjoner er masterspesialiseringen for deg som vil ha en karriere som programvareutvikler.

Dagens nettskybaserte tjenester skal utformes for flere tusener, ja, til og med millioner, av brukere og krever infrastruktur og arkitektur utover rene nettservere og databaser.

Denne spesialiseringen fokuserer på design, utvikling og drift av tjenester i massiv skala, der programvare leveres raskere og med høyere kvalitet enn tidligere.

Vi baserer oss på DevOps-filosofien, der utviklerne får bedre opplæring i automatisering og utrulling, og driften har mekanismer tilrettelagt for utviklere. Dette er høyst relevant for deg som ønsker en karriere som programvareutvikler.

Denne spesialiseringen dekker både infrastrukturstyring og fleksibel programvarelevering og automatisert testing og utrulling, noe som gir deg praktisk kompetanse innenfor hele skyøkosystemet, fra servere og skyer helt ned til tjenesten som ligger i bunnen.

Nettskybaserte tjenester og operasjoner er en av åtte spesialiseringer på masterstudiet i anvendt data- og informasjonsteknologi (ACIT) ved OsloMet.

Learn more about the applied computer and information technology master's degree on our English website.