Fakta

Lærested:
Sted:
NSKI Høyskole Oslo
Studietype:
Bachelor, 3 år
Pris:

58 500,- per semester

Studieform: Undervisning ved lærestedet
Studietempo: Heltid
Studiepoeng:
180
Søknadsfrist: 15. februar

Informasjon oppdatert

6. mars 2024.

Om studiet

En unik utdanning for deg som vil bli en moderne regissør!

Vårt treårige BA i regi gir deg kunnskapen og håndverket du trenger for å arbeide som profesjonell regissør innen film og scene - i tett samarbeid med skuespillere og de andre fagfeltene på et filmsett eller et teater.

Vi utdanner moderne og nytenkende regissører som har fokus på personinstruksjon og forståelse for regifaget som en helhet, der vi vektlegger at du skal få en praktisk rettet utdanning med de teoretiske ferdighetene du har behov for slik at du samlet formidler din tanke, visjon og historie gjennom solid forankret regiarbeid og din egen kunstneriske signatur.

Du får tett oppfølging av dyktige lærere i en klasse med få studenter. Dere blir gitt en grundig innføring i de viktigste aspektene innen regissøryrket, der du sammen med studenter fra de andre utdanningene også lærer skuespillerfaget og analyseverktøyene – noe som gir deg et unikt innblikk i hvordan man formidler troverdige øyeblikk, situasjoner og karakterer. 

Regiutdanningen samarbeider tett med BA i skuespill og BA i manus i en rekke film- og teaterproduksjoner. Slik vil du som regissør stadig få prøvd deg som instruktør med et team av skuespillere og manusforfattere.

Studiet stiller høye krav til deg til som student og din selvdisiplin, og du må beregne å benytte tid til å arbeide utenfor det som er kjernetid for undervisning ved skolen (mandag-fredag 09.00-16.30). 

Alle utdanninger innen