Fakta

Lærested:
Sted:
NSKI Høyskole Oslo
Studietype:
Bachelor, 3 år
Pris:

56 000,- per semester

Studieform: Undervisning ved lærestedet
Studietempo: Heltid
Studiepoeng:
180
Søknadsfrist: 15. februar

Informasjon oppdatert

16. januar 2023.

Om studiet

Drømmer du om rungende applaus og de store musikalske sangnumrene?

Gjennom en treårig bachelor i musikkteater får du en allsidig scenekunstutdanning med hovedvekt på sang og skuespill – og gir deg mulighet til å arbeide innen musikal, teater og film/tv.

Utdanningen er bygget opp slik at du utvikler de verktøy som kreves for å kunne gjøre solistroller og arbeid på profesjonelt nivå. Du fått tett kontakt med bransjen gjennom yrkesaktive lærere, regissører, koreografer og gjestelærere, og vi vektlegger at du skal få et solid bransjenettverk allerede under utdanningen.

Årlig henter vi inn de beste coachene rett fra Broadway for å undervise.

Studiets oppbygging

Studiet i musikkteater gir deg det du har behov for når du skal bli en komplett og profesjonell musikkteaterutøver – med hovedvekt på sang og skuespill. Dette stiller høye krav til deg som student og oss som utdanningsinstitusjon, og sammen skaper vi de resultatene og når de målene du setter deg. For oss er det viktig at du utvikler deg til å bli en selvstendig scenekunstner, med ditt unike uttrykk, og din egen kunstneriske signatur.

Gjennom studieforløpet vil du få den nøkkelkompetansen som kreves i flere fagfelt, slik at du kan søke arbeid innen musikkteater, teater, sang, stemmeskuespill, reklame/film/tv – og ikke minst iverksette og gjennomføre egne prosjekter. Kjernetid for undervisningen er mandag-fredag 09.00-16.30, og våre nye lokaler (fra våren 2022) vil gi deg som student rike muligheter til å benytte saler og sangrom alle kvelder og helger. Vi er en utdanningsinstitusjon der «alle kjenner alle» og ikke er én i mengden. Vi ser at faglig høyt nivå kombinert med høyt engasjement, glede og samhold gir gode resultater, og på NOKUTs studiebarometer er vi stolt over at vi årlig scorer over gjennomsnittet for andre sammenlignbare studietilbud.

Alle utdanninger innen