Fakta

Lærested:
Sted:
NSKI Høyskole Oslo
Studietype:
Bachelor, 3 år
Pris:

57 000,- per semester

Studieform: Undervisning ved lærestedet
Studietempo: Heltid
Studiepoeng:
180
Søknadsfrist: 15. februar

Informasjon oppdatert

10. januar 2024.

Om studiet

NSKI Høyskole utdanner moderne og nytenkende manusforfattere - med et øye for realistiske uttrykk innen film, TV, og sceneproduksjon!

Studiet i manus gir deg et solid forfatterhåndverk, og gjør deg i stand til å fortelle levende historier, lage plot, skildre karakterer og karaktergallerier, skrive skarpe replikkføringer, og ikke minst skape dramatikk gjennom moderne uttrykksformer. 

Utdanningen gir deg en grundig innføring i manusutvikling, verktøyene, utfordringene, og ikke minst rommet til å skape som selvstendig manusforfatter - med tett oppfølging av våre lærere i en liten klasse med studenter. 

Vår manusutdanning er unik i skandinavisk sammenheng der vi samarbeider tett med BA i regi og BA i skuespill med felles undervisning i skuespill, analyse og improvisasjon, samt en rekke film- og teaterproduksjoner. På denne måten vil du som manusforfatter stadig få prøvd ut arbeidet ditt sammen med et team av regissører og skuespillere.

Studiet stiller høye krav til deg til som student og din selvdisiplin, og du må beregne å benytte tid til å skrive utenfor det som er kjernetid for undervisning ved skolen (mandag-fredag 09.00-16.30). 

Vi er en utdanningsinstitusjon der «alle kjenner alle» og du ikke er én i mengden. Vi ser at faglig høyt nivå kombinert med høyt engasjement, glede og samhold gir gode resultater, og på NOKUTs studiebarometer er vi stolt over at vi årlig scorer over gjennomsnittet for andre sammenlignbare studietilbud.

Alle utdanninger innen