Fakta

Sted:
Bergen
Studietype:
Master og høyere
Studieform: Samlingsbasert
Studietempo: Deltid

Informasjon oppdatert

19. mars 2024.

Om studiet

Ønsker du å ta lederegenskapene dine til neste nivå? Her har du muligheten. Dette fleksible deltidsstudiet i ledelse er verktøyet du kan bruke til å realisere lederambisjonene du bærer på.

Executive master i ledelse består av en breddemodul på 30 studiepoeng, en eller flere fordypningsmodul på til sammen 30 studiepoeng, samt avsluttende masteroppgave på 30 studiepoeng. Det er mulig å få godskrevet utdanning fra andre studiesteder. 

Studiet skal gi studentene:

  • en bred kompetanseplattform innen ledelse, omstilling, innovasjon og bærekraftig verdiskaping, og et faglig grunnlag for å spille en aktiv rolle i ledelse og utvikling av organisasjoner. 
  • økt trygghet og innsikt i hvordan man som leder kan utvikle sin lederatferd og alternative tilnærminger for å håndtere strategiske muligheter og utfordringer.
  • økt kunnskap om og forståelse for hvordan utvikle og utnytte organisasjoners menneskelige ressurser på effektive måter.
  • styrket kunnskap om og forståelse for hvordan ledere kan forholde seg til endringer på ulike nivåer, både internt i virksomheten og i omgivelsene.
     

Verdt å vite:

  • Alle modulene er tilrettelagt som deltidsstudier, for deg som er i full jobb
  • Du må ha fullført både bredde- og dybdemodul før du begynner på masteroppgaven. Du velger selv rekkefølgen, men vi anbefaler at du begynner med breddemodulen
     

Les videre på NHH sine nettsider om breddemoduler og fordypningsmoduler som kan bygges inn i en Executive Master i Ledelse.

Kvalifikasjon/tittel

Executive Master i Ledelse

Alle utdanninger innen