Nøkkelinformasjon

Lærestedets logo
Lærestedets logo

Lærested

Studiested

Oslo

Nivå

Fagskolestudium

Studiepoeng

30.0

Semester

1

Kostnader

74300

Studieform

Undervisning ved lærestedet

Studietempo

Heltid, deltid

Søknadsfrist

Løpende

Godkjenninger

  • Nokut
  • Lånekassen

Om studiet

Utdanningen passer for deg som ønsker å jobbe i mote og skjønnhetsbransjen.

Vår utdanning til Makeup artist for Fashion & Beauty er designet for de som ønsker å jobbe innenfor mote- og skjønnhetsbransjen. I dette studiet lærer du makeup for brud, foto, fashion show, reklamefilm, TV etc. Veien frem til fagtittelen er spennende og variert med stor vekt på praktisk og kreativt arbeid. Du lærer først de håndverksmessige teknikkene, for så å lære å skape egne uttrykk innenfor de forskjellige delene av bransjen. Etter endt utdanning kan du jobbe for motemagasiner, reklame, TV-produksjoner og motevisninger etc.

Mange av våre tidligere studenter jobber for store merker som MAC, Urban Decay og Inglot. Studiet passer både for deg som kommer rett fra videregående skole, og for de som ønsker en tilleggsutdannelse eller et karrierebytte.

Makeup artist for Fashion & Beauty er tilnærmet identisk med første semesteret til Makeup artist. Du kan derfor velge å gå direkte videre til andre semester på Makeup artist etter utdanningen.

Opptaksinformasjon

Du kan bli tatt opp til skolens studier enten gjennom bestått videregående opplæring (formell kompetanse) eller tilsvarende realkompetanse.

Kvalifikasjon/tittel

Make-up artist

Alle utdanninger innen