Fakta

Sted:
Annet studiested
Studietype:
Årsstudium
Studieform: Nettstudium
Studiepoeng:
30

Informasjon er oppdatert av Høgskolen i Innlandet

14. mars 2022.

Om studiet

Ønsker du å motivere personer til riktig trening? Studiet passer for deg som vil jobbe med tilrettelegging av aktivitet. 

Studiet retter seg mot deg som har spesifikk interesse for idrett og helse, og som i fremtiden ønsker å jobbe med tilrettelegging av trening og aktivitet for individ og grupper. Studentene vil i studieløpet få økt forståelse og innsikt i problemstillinger knyttet til å planlegge, veilede, gjennomføre og evaluere profesjonell individuell trening og trening i grupper.

Personlig trener basis er et samarbeidsstudium med Active Education. Studiet er et heltids nettbasert betalingsstudium på 30 studiepoeng med normert studietid på ett semester. 

Opptaksinformasjon

Du trenger generell studiekompetanse eller realkompetanse på tilsvarende nivå for å bli tatt opp i dette studieprogrammet. 

Les mer om søknad og opptak

Hvordan søke studiet

Du må først søke via Active Education før du kan søke studiet hos oss

Active Education finner du her

Videre studier

Utdanningen gir 30 studiepoeng og sertifisering som personlig trener. Dette gir kompetanse til å arbeide med kunder på treningssenter eller privat. Det er også mulighet for å bygge videre på studiet med Personlig trener 2 med fordypning i kosthold og coaching. 

Kvalifikasjon/tittel

PT1 : Personlig trener basis