Nøkkelinformasjon

Om studiet

En linje for deg som vil lage enkel og digg hverdagsmat av høy kvalitet.

NB: Husk at på denne skolen velger du 2 LINJER! Du får større variasjon i hverdagen og kan skreddersy ditt år.Se mulighetene.

Har du lagt merke til hvor mye bedre maten blir når den lages med ekte råvarer, fremfor ferdigmaten i frysedisken? På SNADDER skal du få lære:

  • Middagsretter som du raskt kan lage til deg selv, eller servere når du får venner på besøk. F.eks:
    • Hjemmelaget Kebab
    • Chicken Salsa
    • Chrunch Wraps
    • Juicy Cheesburger
    • Biff med fries
  • Saftig gjærbakst. Imponèr venner med:
    • Crossaints
    • Vaniljeknute
    • Kringler
    • Solskinnsboller
    • Kanelsnurrer
  • Å bake kaker
    •  Sjokoladekake
    •  Ostekake
    •  Moussekake
    •  Macroner
    •  Drip Cake

Italia

Linja reiser på studietur til matlandet Italia og "den evige stad" Roma. Vi skal oppleve matkultur, og erfare hvordan italienernes lidenskap til mat, og kvaliteten i råvarer, bidrar til utsøkte retter. Samtidig får vi se at god man kan være utrolig enkel å lage.

Opptak til studiet

Folkehøgskolene starter opptaket 15. november hvert år.