FOTBALL & Groundhopping favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Kristen folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

En annerledes fotball-linje for ekte fotballentusiaster: Bli med på reise i Storbritannia og Europa for å samle på fotballstadion og oppleve de heftigste kampene - fra topp-ligaer til "bakgårder".

Er dette deg?

  • Jeg elsker fotball
  • Jeg vil reise rundt i England og Europa og oppleve stemningen på fotballstadion
  • Trening med ball er mer motiverende enn løpeturer på asfalt
  • Jeg vil gjerne ha variasjon med andre ballspill

Det som skiller denne linja fra andre fotball-linjer er at du skal få kombinere fotballtreninger og kamper med noe de færreste 19-åringer har fått prøve seg på, nemlig Groundhopping. (Hva er Groundhopping?)

Vi tror du vil elske det! Bli med på tur med Groundhopping rundt i Storbritannia. Vi legger inn så mange kamper som mulig, og vi besøker alt fra Premier League til non-League "bakgårdsklubber" hvor vi finner de villeste og aller mest dedikerte supporterne. Mulig vi er litt nerdete, men det er noe ekte og unikt over å stå midt i en gjeng dedikerte blodfans på intime Adams Park og se Wycombe møte Walsall. Tusenvis av gærne supportere som synger for full hals. Få turister - mange ekte lokale supportere.

Neste tur går med interrail nedover i Europa hvor vi skal oppleve det ypperste av fotball, stadioner og fotballferdigheter, med hovedvekt på Nord-Europa. Minst like morsomt blir det å se “bakgården” i fotball-Europa når vi besøker lag langt ned i divisjonene på intime, nedslitte stadioner, med dedikerte fans som lager skikkelig stemning. 


Les mer...