Snowboard/Freeski favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Frilynt folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Du får railpark i hagen med snøroduksjon, og sesongkort i Trysil. Vi reiser til Hintertux i oktober og Laax i mars, anlegg som proffene velger. Høsten bruker vi til turn, stup, skate og surf.

På Snow­board­/Freeski-linja tar vi utgangs­punkt i ditt nivå og du får utvikle deg på hopp og rails, i nypreparerte løyper og i deilig pudder. Vi leg­ger opp til mye kjø­ring og lek på bret­t og ski, og alle hjel­per hver­andre å få progresjon. I til­legg får du personlig vei­led­ning i hvor­dan du skal utføre for­skjel­lige triks på for­skjel­lige elementer.  

Høst - barmarksperiode

Før snøen har lagt seg er forbereder vi oss til vinteren med barmarkstrening. Vi skater i forskjellige skateparker i Elverum, Løten og Hamar. I svømmehall trener vi stup, rotasjon og romorientering – det gir gode muligheter for å begynne å pushe litt grenser. Det samme gjør akrobatikktrening i turnhall med trampoline, foampit og alt annet som gjør det morsomt å trene koordinasjon.

Vinter

Når kulda kommer begynner vi å produsere snø i railparken vår så tidlig som mulig. Du får sesongkort i Trysil som blir «hjemmebane» for klassen store deler av vinteren. Er du gira kan du stå på snowboard og ski store deler av dagen, hver dag!

Snowboard- og skifilm

Linja har mye filmutstyr: Et Full-HD semipro-kamera, GoPro, Fisheye-kamera, steadicam og glidetrack. Skolen har også redigeringsrom med Mac-er med Premiere Pro. Det legges opp til mye filming og redigering.