Nøkkelinformasjon

beautyoghelseakademiet.no
beautyoghelseakademiet.no

Studiested

Oslo

Nivå

Fagskolestudium

Studiepoeng

30.0

Semester

1

Kostnader

79.900,-

Studieform

Undervisning ved lærestedet

Studietempo

Heltid

Godkjenninger

  • Nokut
  • Lånekassen

Om studiet

Landets eneste fagskoleutdanning i negleteknik. Vi gir deg den undervisningen og erfaringen du trenger for at du skal være godt forberedt når du skal ut i den kreative neglebransjen.

Vi gir deg den undervisningen og erfaringen du trenger for at du skal være godt forberedt til å komme deg ut i den kreative neglebransjen som venter på deg. Trygt studiemiljø med små klasser i store klasserom.

Undervisningsopplegg

Negletekniker utdanningen er totalt 6 måneder.
Du går på skolen Mandag til Fredag fra kl 9-15/16

Vi har oppstart både høst og vår.

 

Undervisningshverdagen er en fin kombinasjon av teori og praksis. Vi legger stor vekt på praktisk læring, og det er viktig for oss å legge til rette for hver enkelt student.

Undervisningen gjennomføres hovedsaklig av skolens faglærere og foredragsholdere i Beauty og Helse Akademiet lokaler. Beauty og Helse Akademiet er kjent for å ha de aller beste fagpersoner med høyt faglig nivå og pedagogisk kompetanse. Det vil være teori for hvert enkelt tema, så vil man gå videre på praksis. I starten av semesteret jobber vi med grunnleggende teknikker som gir deg en trygg ramme for videreutvikling, der vi veileder deg til å utfordre dine kreative sider fullt ut.

Opptaksinformasjon

Oppstart to ganger i året, vår og høst. 

Karrieremuligheter

Etter endt studie er du rustet til å starte egen salong, leie eller drive salong. Du kan også jobbe på spa, hotell og skjønnhetsfasiliteter og ta andre oppdrag. Flere salonger tar kontakt direkte med oss og ønsker dyktige negleteknikere med en god utdannelse i ryggen – og flere av våre studenter blir headhuntet eller har flere jobbtilbud etter eksamen.

Kvalifikasjon/tittel

Negletekniker

Alle utdanninger innen