Nøkkelinformasjon

Lærestedets logo
Lærestedets logo

Lærested

Studiested

Active Education

Nivå

Lavere nivå

Studiepoeng

30

Semester

1

Studieform

Undervisning ved lærestedet, nettstudium, samlingsbasert

Studietempo

Heltid, deltid

Om studiet

En fantastisk mulighet for deg som ønsker å lære mer om trening for egen del eller vil ta en kortere utdanning for å finne ut om PT-yrket passer for deg.

Velg Norges mest populære PT-utdanning du også! Med internasjonal sertifisering som både fitness instruktør og personlig trener, er du kvalifisert til å jobbe både i Norge og utlandet. 

INNHOLD

Studiet gir deg all teoretisk og praktisk undervisning av relevans for grunnutdanningen som fitnessinstruktør og personlig trener iht. det europeiske sertifiseringsorganet Europe Active. Emner som anatomi, fysiologi og biomekanikk danner basen for studiet, og det brede fagfeltet treningslære gir deg kunnskap og ferdigheter innen et bredt utvalg av treningsformer – både i teori og praksis. Kundebehandling, treningsplanlegging, salg, coaching, PT-rollen m.m. er også sentrale deler av studiet, og skal forberede deg best mulig på overgangen fra å være student med oss til å gå rett i jobb.

VELG MELLOM NETTSTUDIE ELLER DELTA PÅ PRAKTISK UNDERVISNING

Som Active Education-student har du mulighet til å velge den studieformen som passer deg best. Vi er opptatt av å tilrettelegge for at alle skal ha mulighet til å ta høyere utdanning – uansett hvor de bor – og som eneste skole i Norge tilbyr vi derfor muligheten til å ta hele årsstudiet nettbasert. Dette betyr at du selv kan velge den studiepakken som passer deg best, enten du vil delta på alle praktiske undervisningssamlinger hos oss i Oslo eller om du vil følge all undervisning på nett og ta eksamen hjemmefra.

 

Kvalifikasjon/tittel

Internasjonal sertifisert Personlig Trener (PT)

Alle utdanninger innen