Nøkkelinformasjon

Lærestedets logo
Lærestedets logo

Lærested

Studiested

Active Education

Nivå

Årsstudium

Studiepoeng

60

Semester

2

Studieform

Undervisning ved lærestedet, nettstudium, samlingsbasert

Studietempo

Heltid, deltid

Om studiet

Norges mest populære utdanning for deg som vil jobbe profesjonelt med trening og kostholdsveiledning. Med støtte fra Lånekassen, 60 studieopoeng du kan bruke videre i en bachelorgrad og jobbgaranti så snart du er ferdig er dette årsstudiet et åpenbart valg for deg som brenner for trening, kosthold og helse.

Som student hos oss har du stor fleksibilitet og en rekke valgmuligheter. Du kan velge mellom å ta studiet 100% på nett hjemmefra eller med vanlig undervisning ved en av skolene våre i Oslo, Stockholm, Bali, Spania eller i Florida - USA. Uansett hvor du velger å gjennomføre studiet, er pensum, undervisning og eksamener på norsk. 

SERIØS UTDANNING MED GODE JOBBMULIGHETER

Som en av de største skolene for utdanning av personlige trenere i Europa er Active Education en viktig bidragsyter til utvikling og kompetanseheving i treningsbransjen. Innholdet i dette studiet revideres kontinuerlig i samarbeid med treningssenterkjedene, og du er derfor sikret at du til enhver tid er oppdatert med aktuell og ettertraktet kompetanse. 

Vårt tette samarbeid med alle treningskjedene i Norge gir deg store karrierefortrinn. Vi jobber aktivt med jobbformidling og skolen har en målsetting om at alle studenter som ønsker det skal gå rett fra skolebenken til full jobb. I praksis starter mange av våre studenter i jobb allerede før de er ferdig med studiet. Våre studenter er på grunn av kompetansen de oppnår på studiet svært ettertraktet i treningsbransjen, og mange treningskjeder har derfor trainee-avtale med Active Education. Dette gjør at du kan starte i jobb allerede mens du er under utdanning hos oss, under forutsetning av at du fullfører studiet på normert tid. 

 

LÆR AV DE BESTE

Som student hos Active Education er du sikret å lære av noen av de aller beste fagpersonene og trenerne i Norge. Hos oss møter du forelesere og lærere med lang erfaring og høy kompetanse, og både leger, fysioterapeuter, erfarne PT'er og fagpersoner med mastergrad og doktorgrad innen medisin, fysiologi, idrettsvitenskap og helse foreleser for oss. 

Vi er opptatt av at du skal lære av de aller beste i bransjen, slik at du får et optimalt læringsutbytte som gir deg unike karrieremuligheter i en bransje som er i stor vekst og med enormt behov for økt kompetanse i årene fremover. 

 

FLEKSIBLE STUDIEMÅTER TILPASSET DEG

Det er viktigere enn noengang å tilpasse gjennomføring av utdanning etter hver students behov. Å gi valgmuligheter for hvordan du tar studiet er viktig for oss, fordi vi vet at dette skaper forutsetninger for best mulig læringsutbytte for hver enkelt. 

Hos Active Education kan du derfor velge mellom å studere: 

  • 100% på nett
  • Med kombinasjon av nettstudie og praktisk undervisning i Oslo
  • Eller ved å kombinere studiene med reise og opplevelser på en av våre flotte skoler i utlandet: 

All teoriundervisning gjennomføres nettbasert, med videoforelesninger og interaktive oppgaver på vår elektroniske læringsplattform. En vanlig undervisningsuke består av ulike videoforelesninger (avhengig av tema) og tilhørende oppgaver, og disse leksjonene ser du når det selv passer deg og du er således ikke låst til noen faste tider. Det eneste du må passe på er at du får sett alle forelesninger og gjennomført de obligatoriske oppgavene før hver samling.

Vi legger opp til tett dialog og kommunikasjon på læringsplattformen, og det er både lærerstyrte og studentinitierte diskusjoner ukentlig. Dette er et viktig bidrag til økt forståelse og en god måte å diskutere det faglige med både medstudenter og forelesere.

 

HØY ANDEL PRAKTISK UNDERVISNING

Personlig trener er et praktisk yrke, og vi har derfor en av bransjens aller høyeste praksisandeler i utdanningen. De fysiske undervisningssamlingene er obligatoriske og du må påregne intensive dager med instruksjon og trening i tidsrommet 08.00-17.00 hver av samlingsdagene. Undervisningssamlingene gjennomføres over 4 dager om gangen (mandag tom. torsdag).

Kvalifikasjon/tittel

Personlig Trener (PT og Kostholdsveileder

Alle utdanninger innen