Sonans Utdanning favoritt ikon

Privat
Videregående
8 000 elever
6 programområder
Trenger du bedre karakterer, eller mangler du kanskje fag? Som privatist hos oss, er du sikret engasjerende lærere og undervisning som er spisset mot eksamen. Vi tilbyr undervisning både på nett, og i klasserom.

Privatist i klasserom eller på nett

Vi har et godt tilbud for deg som vil ta opp fag hjemmefra eller i klasserom.

Dagene for deg som er privatist, består først og fremst av forelesning. I fag hvor det er nødvendig, blir det også satt av tid til løsning av oppgaver. Lærerne dine vet godt hva det vil si å være privatist. De vet hva som er viktig for å gjøre det bra på privatisteksamen, og legger opp undervisningen etter det. Tidligere eksamensoppgaver blir ofte brukt som eksempler.

Tar du fag som nettstudier, så følger vi deg opp underveis, akkurat som om du skulle vært på en av skolene våre. Lærerne retter og kommenterer oppgaver du sender inn, og svarer på spørsmål i fagforum.

Se oversikt over hva som er inkludert i kursavgiften

Skolestart når det passer deg

Tar du nettstudier får du tilgang med en gang og kan starte når du vil! Du får tilgang til kurset i 14 måneder. 

Vi har opptak to ganger i året på våre skoler. For høstopptaket er oppstart i august, mens på våren er oppstart i januar.

Rådgiving – også underveis

Hos oss kan du få gratis rådgiving og karakteranalyse før du starter. Da kan du få bekreftet valgene dine, eller få hjelp til å finne nye løsninger før du bestemmer deg for å bli privatist. Du velger selv om du vil ha rådgivning på skole, som nettmøte, eller på telefon.

Du kan også få en samtale med rådgiver underveis i skoleåret. Da får du sjekket at alt går etter planen, og at du oppnår målene dine som privatist. Dette er selvfølgelig også inkludert i prisen når du tar fag hos oss.

Bestill gratis rådgivning

Studieteknikk og eksamensnerver

Trenger du tips til hvordan du som privatist kan jobbe mest mulig effektivt med fagene? Hva du kan gjøre for å øve opp hukommelsen? Dette og mye mer lærer du om på kurset i studieteknikk, som du får gratis når du er privatist på Sonans. Du får også gratis kurs i eksamensmestring, der vi hjelper deg med hvordan du kan kontrollere nervene og fokusere på arbeidsoppgavene dine.

Vil du lese mer om studieteknikk?

Jobb med andre privatister

Du lykkes best hvis du jobber sammen med noen. Derfor er alt lagt til rette for kollokvie- og gruppearbeid på skolene våre, med egne rom dere kan arbeide i. Trenger du hjelp til å komme i gang, er det bare å spørre læreren din.

Prøveeksamen

Trenger du å trene litt på selve gjennomføringen av privatisteksamen? Hos er prøveeksamen inkludert i prisen. En skriftlig prøveeksamen er inntil fem timer, og en muntlig prøveeksamen er inntil 30 minutter. Hvordan dette gjennomføres kan variere litt fra fag til fag. 

Etter prøveeksamen vil du få veiledning og tilbakemelding fra læreren din, slik at du er best mulig forberedt til den dagen det virkelig gjelder.

Hjelpen er nær helt til privatisteksamen

Lærere og rådgivere er på skolen også etter at undervisningen i faget er over. Så hvis du trenger noe, er de tilgjengelige for deg helt frem til privatisteksamen. Kanskje det er noe du vil si eller vite etter privatisteksamen også? Bare ta kontakt!

Her har vi skoler

Vi har skoler i Bergen, BodøDrammen, Fredrikstad, HamarKristiansand, LillestrømOsloPorsgrunn, SandvikaStavangerTromsøTrondheim og Tønsberg.

Du kan også ta opp fag via nettstudier. Ønsker du å kombinere klasseromsundervisning med nettstudier, legger vi til rette for det.

 

Se www.sonans.no for oppdatert studietilbud.

Her ligger skolen

C. Sundts gate 27
5004 Bergen
Torgeir Vraas Plass 4
3044 Drammen
Markensgate 25
4611 Kristiansand
Pilestredet 56
0167 Oslo
C.E.Berg Hanssensgt 32
3916 Porsgrunn
Haakon VII' s gate 8
4005 Stavanger
Vestregata 27 -31
9008 9008 Tromsø
Kjøpmannsgata 65
7011 Trondheim Trondheim
Storgata 10
1607 Fredrikstad
Rådmann Halmrasts vei 14
1337 Sandvika
Storgata 48
8006 Bodø
Grønnegata 52
2317 Hamar
Voldgata 10
2000 Lillestrøm
Stoltenbergs gate 3A
3110 Tønsberg
  • Forsidebilde sonans.no
  • miljøbilde 1 sonans
  • miljøbilde 2
  • miljøbilde 3

Ta videregående fag på nett | Nettstudier | Sonans Utdanning

Lisens: 
All rights reserved.
Video description: 

Med nettstudier hos Sonans utdanning, kan du studere når du vil og i ditt eget tempo. Alt du lærer er rettet mot eksamen, og du får hele tiden god oppfølging fra lærere og rådgivere.

Annen utdanning

Liste over studier ved lærestedet
Tittel Fagretning Studiested
Påbygging til generell studiekompetanse uten fagbrev Sonans Privatist Bergen
Realfagskurs til ingeniørutdanning Sonans Privatist Bergen
Medisinpakken Sonans Privatist Bergen
Påbygging til generell studiekompetanse med fagbrev Sonans Privatist Bergen
23/5-pakken Sonans Privatist Bergen
Enkeltfag Sonans Privatist Bergen