Slik logger du på Utdanning.no

Utdanning.no har mange brukere som benytter seg av ulike systemer for pålogging. Se hvordan du logger deg på Utdanning.no.

Brukere av registreringsverktøy skole og arbeidsliv (SSA)

Har din fylkeskommune eller videregående skole inngått samarbeid med Utdanning.no, benytter du vår administrative pålogging med ditt Feide brukernavn og passord. Du får da tilgang til et verktøy for registrering av samarbeidsavtaler mellom skole og arbeidsliv. 

Logg på som partner for SSA

Elever, lærere og karriereveiledere

Som elev, lærer eller karriereveileder logger du deg på MinSide med Feide og benytter brukernavnet og passordet du har fått av skolen din. På MinSide får du mulighet til å lagre dine favorittyrker, utdanninger og resultater fra Karakterkalkulatoren. 

Logg på MinSide

Studietilbydere

Dersom du er ansatt i en utdanningsinstitusjon som leverer manuelle data til Utdanning.no, logger du på egne partnersider med brukernavn og passord du har fått av oss. Her kan du legge inn utdanningstilbudet til din organisasjon og redigere organisasjonssiden.

Logg på som studiepartner

Skribenter

Som skribent for Utdanning.no logger du på egne skribentsider med brukernavn og passord som du har fått av oss. Her kan du legge inn teksten din til godkjenning.

Logg på som skribent

Veien til fagbrev

Stadig flere fylker legger til informasjon om ordninger på Veien til fagbrev. For å få tilgang trenger du et brukernavn og et passord, kontakt oss på hei@utdanning.no for å få dette.

Logg på som partner på Veien til fagbrev

Vil deres fylke også legge til veier på Veien til fagbrev? Kontakt oss på hei@utdanning.no.

Kontakte oss?

Har du spørsmål eller andre henvendelser? Ta kontakt på hei@utdanning.no

Sist oppdatert: 28. mai 2024