Vestvågøy i NordlandOrganisasjonsnummer 981613694

AUTOSERVICE AS

Har 1 underenhet

Ikke godkjent lærebedrift

 • Selskapstype:
  Aksjeselskap
 • Antall ansatte:
  17
 • Daglig leder:
  Ikke registrert

Næringskoder registrert på bedriften

 • Reparasjon av maskiner

Yrker registrert på bedriften:

Bilmekaniker (lette kjøretøy)
Butikkmedarbeider
Leder
Mekaniker
Renholdsoperatør

Kontakt

AUTOSERVICE AS

Besøksadresse
Lufthavnveien 9 8370 Vestvågøy
Postadresse
Postboks 130 8376 LEKNES
Telefonnummer
76 08 02 90
icon

Godkjenninger og lærlinger

Godkjenninger og løpende lærekontrakter registrert på denne enheten

Oversikt over godkjenninger og lærekontrakter registrert på avdelinger / underenheter får du her.

icon

Bedriftstruktur

Godkjenninger kan være knyttet til andre nivåer i bedriften. For å lære mer om bedriftens ulike godkjenninger kan du undersøke hierarkiet og strukturen nærmere.
icon

Samarbeidsavtaler - YFF

Samarbeidet mellom bedrifter og skole gir elever i videregående skole mulighet til å prøve seg ut i et eller flere relevante fagfelt. Avtalen er formalisert gjennom et eget system, og det er ikke alle skoler og bedrifter som benytter seg av det. Det betyr at selv om du ikke finner en avtale her kan denne bedriften fortsatt være aktuell. Elever og andre som ønsker å vite mer om denne avtalen må ta kontakt med skolens kontaktperson.

Det er ikke registrert noen YFF avtaler på denne bedriften, men den kan likevel være aktuell for praksisplass. Ta kontakt med bedriften om du vil undersøke muligheten for å få en YFF-avtale og praksisplass.
icon

Autorisasjoner og andre godkjenninger

Det finnes mange typer godkjenninger og autorisasjoner foruten godkjenninger som lærebedrift. Her har vi samlet godkjenningsordninger som er relevante for lærefag. Disse godkjenningene kan bidra til å finne seriøse aktører blant virksomhetene som ennå ikke er godkjente lærebedrifter.
  • Statens vegvesenVerkstedregisteret
   • Bilverksted 01 (≤7500kg m/ hydr bremser, unntatt motorsykkel, moped, og traktor)
   • Kontrollorgan 01 (kontrollorgan for periodisk kontroll av kjøretøy med tillatt totalvekt 3 500 kg eller mindre, og særskilt godkjenning for kontroll av kjøretøy med tillatt totalvekt ikke over 7 500 kg og som er utstyrt med hydraulisk bremseanlegg)
   • Traktorverksted (arbeid på traktor og motorredskap som er konstruert for en hastighet på 50 km/h eller mer, tilhenger til traktor eller motorredskap samt tilhengere med påløpsbremseanlegg)