Læreplan
Vg2 matproduksjon handlar om råvarebehandling og vidareforedling i ulike produksjonsprosessar innanfor handverks- og industribedrifter. Programfaga bidreg til at elevane utviklar kompetanse innanfor mattryggleik, reseptberekning, matmerking og kvalitetssystem. Programfaga handlar dessutan om produksjon av mat og drikke som dekkjer behova i samfunnet. Vg2 matproduksjon skal bidra til å utvikle sjølvstendige og omstillingsdyktige, samarbeidande og serviceinnstilte fagarbeidarar som dekkjer behovet for arbeidskraft i bransjen.
Les hele læreplanen på udir.noAndre varianter av denne utdanningen
Samarbeidsavtaler i
Denne linjen har ikke noen aktive samarbeidsavtaler.
Informasjon
Tittel
Opplæring for innvandrere
Tittel
Utdanning i forsvaret
Tittel
Informasjon og fakta om videregående opplæring
Videregående som voksen
Tittel
Ta videregående som voksen
Her kan du lese mer om hvilke regler og rettigheter som gjelder for deg, og hvordan du kan ta videregående som voksen i fylket du bor i.
Tittel
Veien til fagbrev
Tittel
Veien til studiekompetanse
Verktøy
Karakterkalkulatoren
Regn ut hvor mange poeng du har, og se hva du kan komme inn på.
Veien til studiekompetanse
Se mulighetene dine for å ta høyere utdanning.
Veien til fagbrev
Se alle muligheter som fører til fag- eller svennebrev.
Finn lærebedrift
For deg som rekrutterer lærebedrifter.