Hva kan jeg bli med yrkesfag?

Du kan utdanne deg til 13 ulike yrker med Restaurant- og matfag i Oslo.
Resultat (13 yrker)
Baker

Baker


Bakere jobber med å lage brød, bagetter, kaker og annet bakverk.

Barista

Barista


En barista lager ulike kaffedrikker i en kaffebar.

Bartender

Bartender


Bartendere jobber i bar, og er en viktig servicemedarbeider som bedriftens ansikt utad.

Ernæringskokk

Ernæringskokk


Ernæringskokker lager mat ved storkjøkken og institusjoner, basert på kunnskap om ernæring, kosthold og helse.

Fagarbeider industriell matproduksjon

Fagarbeider industriell matproduksjon


En fagarbeider i industriell matproduksjon jobber med fremstilling av mat- og drikkevarer i en moderne industri.

Ferskvarehandler

Ferskvarehandler


En ferskvarehandler behandler og selger råvarer som sjømat, kjøtt og ost, og tilbereder mat til ferskvaredisken. Du gir også tilberedningstips til kunder.

Hovmester

Hovmester


Hovmesteren passer på at gjestene blir tatt godt imot, og at de får den servicen de skal ha.

Kantinemedarbeider

Kantinemedarbeider


Som kantinemedarbeider lager du kald og varm mat. Kundebehandling er også en viktig del av jobben.

Kjøkkensjef

Kjøkkensjef


En kjøkkensjef leder arbeidet på et kjøkken.

Kokk

Kokk


Kokker jobber med å lage mat, sette opp menyer, planlegge innkjøp og velge ut råvarer.

Konditor

Konditor


Konditorer lager, pynter og setter sammen kaker.

Servitør

Servitør


Servitøren tar imot bestillinger, serverer mat og gjør sitt beste for at hver enkelt gjest skal trives.

Vinkelner

Vinkelner


Vinkelnere er faglærte personer i hotell - og restaurantbransjen, med omfattende kunnskaper om vin og andre drikkevarer.

Bli kjent med de ulike yrkene

Gruppe med folk