Læreplan

Læreplan i
Vg1 Restaurant- og matfag

Vg1 restaurant- og matfag handlar om å forstå mat og drikke som kulturberarar og er viktig for identiteten til den enkelte. Programfaga gir elevane grunnleggjande kunnskap om ulike produksjonsmetodar, om mattryggleik og om sal av varer og tenester i tråd med dei behova kundane har. Programfaga skal vere med på å utvikle sjølvstendige og omstillingsdyktige fagarbeidarar og dekkje det framtidige behovet for arbeidskraft i restaurant- og matbransjen.

Les hele læreplanen på udir.no

Ta videregående som voksen

Intro
Hvis du er over 25 år og ikke har fullført og bestått videregående opplæring, kan du har rett til gratis videregående. Her kan du lese mer om hvilke regler og rettigheter som gjelder, og hvordan du kan ta videregående som voksen der du bor.
Les mer om videregående som voksen

Samarbeidsavtaler i hele landet
Hele landet

SPISEKROKEN INGVILD AS Vis avtale
ULVIK OMSORGSTUN Vis avtale
BOKKO SJUKEHEIM Vis avtale
SPISEKROKEN STRAUME AS Vis avtale
FRETHEIM HOTEL Vis avtale
HALLINGSTUENE AS Vis avtale
RESTAURANT 1877 AS Vis avtale
MENY SOGNDAL Vis avtale
ELLEVILT AS Vis avtale
FORSVARET Vis avtale
FRU HAUGANS HOTEL AS Vis avtale
BILTEMA NORGE AS AVD 236 MOSJØEN Vis avtale
BAKERIET MO I RANA AS Vis avtale
KRED AS Vis avtale
TINE SA Vis avtale
HURTIGRUTEN AS Vis avtale
CREDO AS Vis avtale
HILDURS URTERARIUM AS Vis avtale
BRØNNØY SYKEHJEM Vis avtale
BINDAL SYKEHJEM Vis avtale