Læreplan
Læreplan i
Vg1 Restaurant- og matfag
Vg1 restaurant- og matfag handlar om å forstå mat og drikke som kulturberarar og er viktig for identiteten til den enkelte. Programfaga gir elevane grunnleggjande kunnskap om ulike produksjonsmetodar, om mattryggleik og om sal av varer og tenester i tråd med dei behova kundane har. Programfaga skal vere med på å utvikle sjølvstendige og omstillingsdyktige fagarbeidarar og dekkje det framtidige behovet for arbeidskraft i restaurant- og matbransjen.
Les hele læreplanen på udir.noTa videregående som voksen
Intro
Hvis du er over 25 år og ikke har fullført og bestått videregående opplæring, kan du har rett til gratis videregående. Her kan du lese mer om hvilke regler og rettigheter som gjelder, og hvordan du kan ta videregående som voksen der du bor.
Andre varianter av denne utdanningen
Det finnes 26 varianter av denne utdanningen.
Samarbeidsavtaler i
hele landet
Hele landet
Hele landet
MENY SOGNDAL | Vis avtale |
ELLEVILT AS | Vis avtale |
FORSVARET | Vis avtale |
FRU HAUGANS HOTEL AS | Vis avtale |
BILTEMA NORGE AS AVD 236 MOSJØEN | Vis avtale |
THON HOTEL BRØNNØYSUND | Vis avtale |
VEVELSTAD SYKEHJEM | Vis avtale |
VEGA SYKE- OG ALDERSHJEM | Vis avtale |
TORGHATTEN CAMPING & STRANDRESTAURANT AS | Vis avtale |
HELGELAND INDUSTRIER AS AVD BRØNNØYSUND | Vis avtale |
CREDO AS | Vis avtale |
HAVHOTELLENE AS | Vis avtale |
SØMNA OMSORGSSENTER | Vis avtale |
KRED AS | Vis avtale |
TINE SA | Vis avtale |
HURTIGRUTEN GLOBAL SALES AS | Vis avtale |
HILDURS URTERARIUM AS | Vis avtale |
BRØNNØY SYKEHJEM | Vis avtale |
BINDAL SYKEHJEM | Vis avtale |
VEGA DELIKATESSER AS | Vis avtale |