Læreplan
Vg2 kokk- og servitørfag handler om produksjon, frambud, salg og servering av mat- og drikkevarer. Programfagene bidrar til at elevene utvikler håndlag, sensoriske ferdigheter og kompetanse i valg av råvarer og tilberedning av komplette måltidsløsninger. Programfagene handler dessuten om samspillet mellom råvaretilgang, teknologi, økonomi og trygg matproduksjon. Vg2 kokk- og servitørfag skal bidra til å utvikle selvstendige og omstillingsdyktige, samarbeidende og serviceinnstilte fagarbeidere som dekker bransjens behov for arbeidskraft.
Les hele læreplanen på udir.noSamarbeidsavtaler i
Denne linjen har ikke noen aktive samarbeidsavtaler.
Informasjon
Tittel
Opplæring for innvandrere
Tittel
Utdanning i forsvaret
Tittel
Informasjon og fakta om videregående opplæring
Videregående som voksen
Tittel
Ta videregående som voksen
Her kan du lese mer om hvilke regler og rettigheter som gjelder for deg, og hvordan du kan ta videregående som voksen i fylket du bor i.
Tittel
Veien til fagbrev
Tittel
Veien til studiekompetanse
Verktøy
Karakterkalkulatoren
Regn ut hvor mange poeng du har, og se hva du kan komme inn på.
Veien til studiekompetanse
Se mulighetene dine for å ta høyere utdanning.
Veien til fagbrev
Se hvordan du kan få fag- eller svennebrev, der du bor.
Finn lærebedrift
Finn godkjente lærebedrifter og ledige læreplasser.