Læreplan
Læreplan i
Vg2 Kokk- og servitørfag
Vg2 kokk- og servitørfag handler om produksjon, frambud, salg og servering av mat- og drikkevarer. Programfagene bidrar til at elevene utvikler håndlag, sensoriske ferdigheter og kompetanse i valg av råvarer og tilberedning av komplette måltidsløsninger. Programfagene handler dessuten om samspillet mellom råvaretilgang, teknologi, økonomi og trygg matproduksjon. Vg2 kokk- og servitørfag skal bidra til å utvikle selvstendige og omstillingsdyktige, samarbeidende og serviceinnstilte fagarbeidere som dekker bransjens behov for arbeidskraft.
Les hele læreplanen på udir.noTa videregående som voksen
Intro
Hvis du er over 25 år og ikke har fullført og bestått videregående opplæring, kan du har rett til gratis videregående. Her kan du lese mer om hvilke regler og rettigheter som gjelder, og hvordan du kan ta videregående som voksen der du bor.
Andre varianter av denne utdanningen
Samarbeidsavtaler i
hele landet
Hele landet
Hele landet
ELLEVILT AS | Vis avtale |
MENY SOGNDAL | Vis avtale |
ØRSTA KOMMUNE | Vis avtale |
FRU HAUGANS HOTEL AS | Vis avtale |
FORSVARET | Vis avtale |
SVANG CATERING AS | Vis avtale |
BRITANNIA HOTEL AS | Vis avtale |
CREDO AS | Vis avtale |