Læreplan

Læreplan i
Vg2 Kokk- og servitørfag

Vg2 kokk- og servitørfag handler om produksjon, frambud, salg og servering av mat- og drikkevarer. Programfagene bidrar til at elevene utvikler håndlag, sensoriske ferdigheter og kompetanse i valg av råvarer og tilberedning av komplette måltidsløsninger. Programfagene handler dessuten om samspillet mellom råvaretilgang, teknologi, økonomi og trygg matproduksjon. Vg2 kokk- og servitørfag skal bidra til å utvikle selvstendige og omstillingsdyktige, samarbeidende og serviceinnstilte fagarbeidere som dekker bransjens behov for arbeidskraft.

Les hele læreplanen på udir.no

Samarbeidsavtaler i hele landet
Hele landet

SPISEKROKEN INGVILD AS Vis avtale
ULVIK OMSORGSTUN Vis avtale
BOKKO SJUKEHEIM Vis avtale
SPISEKROKEN STRAUME AS Vis avtale
FRETHEIM HOTEL Vis avtale
HALLINGSTUENE AS Vis avtale
RESTAURANT 1877 AS Vis avtale
MENY SOGNDAL Vis avtale
ELLEVILT AS Vis avtale
BAKERIET MO I RANA AS Vis avtale
FORSVARET Vis avtale
FRU HAUGANS HOTEL AS Vis avtale
BRITANNIA HOTEL AS Vis avtale
CREDO AS Vis avtale
ALIOLI CATERING AS Vis avtale