Læreplan

Læreplan i
Vg2 Kokk- og servitørfag

Vg2 kokk- og servitørfag handler om produksjon, frambud, salg og servering av mat- og drikkevarer. Programfagene bidrar til at elevene utvikler håndlag, sensoriske ferdigheter og kompetanse i valg av råvarer og tilberedning av komplette måltidsløsninger. Programfagene handler dessuten om samspillet mellom råvaretilgang, teknologi, økonomi og trygg matproduksjon. Vg2 kokk- og servitørfag skal bidra til å utvikle selvstendige og omstillingsdyktige, samarbeidende og serviceinnstilte fagarbeidere som dekker bransjens behov for arbeidskraft.

Les hele læreplanen på udir.no

Ta videregående som voksen

Intro
Hvis du er over 25 år og ikke har fullført og bestått videregående opplæring, kan du har rett til gratis videregående. Her kan du lese mer om hvilke regler og rettigheter som gjelder, og hvordan du kan ta videregående som voksen der du bor.
Les mer om videregående som voksen

Samarbeidsavtaler i hele landet
Hele landet

MENY SOGNDAL Vis avtale
ELLEVILT AS Vis avtale
FORSVARET Vis avtale
FRU HAUGANS HOTEL AS Vis avtale
BAKERIET MO I RANA AS Vis avtale
SVANG CATERING AS Vis avtale
BRITANNIA HOTEL AS Vis avtale
CREDO AS Vis avtale
Det finnes 8 samarbeidsavtaler mellom skoler og bedrifter, hvorav 8 passer dine kriterier.