Fakta

Sted:
Nettbasert
Studietype:
Bachelor, 3 år
Studieform: Nettstøttet
Studietempo: Heltid
Studiepoeng:
180
Søknadsfrist: 15. april
Opptakskrav: MATRS
Poenggrenser 2022:
  • Alle (primær)
  • 59.60 (ordinær)
Studieplasser: 45
Søknadskode (SO): 194287

Informasjon er oppdatert av NTNU Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

15. mars 2023.

Om studiet

Det nettbaserte fulltidsstudiet i informasjonsbehandling kvalifiserer deg til å tilrettelegge og organisere informasjon i en virksomhet. Du lærer å programmere og utvikle tidsriktige webløsninger. Du får kunnskap om datasikkerhet, og en grunnleggende forståelse for hvordan bedrifter i dag bruker informasjonsteknologi på en god og effektiv måte. Du lærer også IIT, samhandling, programmering og datasikkerhet.

En bred og allsidig dataforståelse er et godt utgangspunkt for å jobbe med digitaliserings- og effektiviseringsprosesser i mange bedrifter og organisasjoner. Du får en helhetlig forståelse av informasjonsforvaltning, noe som gjør deg attraktiv når du skal søke jobb.

Du kan jobbe med digitale samhandlingsverktøy som informasjonsmedarbeider, webutvikler, webansvarlig, produktutvikler eller prosjektleder.

Studiet er et nettbasert fulltidsstudium og passer for deg som vil studere hjemmefra eller i kombinasjon med en jobb. Enkelte valgfag i studiet undervises på campus i Trondheim. Etter en master er det mulig å ta en doktorgradsutdanning (ph.d.).

Undervisningsopplegg

Nettbasert undervisning (med eller uten samlinger)

Kvalifikasjon/tittel

Bachelor i informatikk