Nøkkelinformasjon

Studiested

Nettkurs

Organisering

Nettstudium

Om studiet

Lær valutahandel når og hvor du vil – i et sosialt miljø med personlig oppfølging og gode lærere. Start i dag på nettskolen som følger din timeplan.

GCMS Trading Diploma

GCMS Diplom i valutahandel

Diplom i valutahandel og Binary Options Trading Course er utviklet i samarbeid med Global Capital Market Solutions. Kursinnhold og undervisning er på engelsk, og denne kursbeskrivelsen er derfor bare en kort versjon av den fullstendige engelske kursbeskrivelsen.

Målgruppe: Diplom i valutahandel er utviklet for studenter, ansatte i finanssektoren og alle andre som er interessert i valutahandel.

Læremidler: Alle nødvendige ressurser og læremidler er tilgjengelige via kursets nettsider.

Krav til forkunnskaper: Deltakerne bør ha grunnleggende IKT-ferdigheter og kunnskaper i matematikk og engelsk på nivå med generell studiekompetanse .

Pris: 1800 NOK

Varighet: Du starter når du vil og får tilgang til kurset i 30 dager fra påmelding. Du må regne med å bruke ca 24 timer på kurset.

Sertifisering: Når du har gjennomført kurset og bestått alle oppgavene vil du få kursbevis på nettet som bevitner at du har bestått GCMS Trading Diploma. Kursbeviset har sitt eget symbol som vist i bildet og din egen nettadresse. Om du vil, kan du for eksempel dele det med andre på Facebook og LinkedIn.

Kursinnhold: Diplom valutahandel inneholder følgende moduler:

  1. Oversikt over valutahandel
  2. Egenkapital og investering
  3. 3-veisbestillinger
  4. Handelsstrategier og risikovurdering
  5. Valg av valutameglere og plattformer
  6. Avsluttende oppgave

Kursbeskrivelse:

Begynn finansopplæringen din med GCMS Diplom i valutahandel. Lær av selskapet som har undervist valutahandlere og studenter på ledende universiteter i Europa, Asia og Karibien.

  • Øk mulighetene for profit og arbeid i bransjen
  • Lær nyttig og anvendbar praksis

Kurset er åpent for alle som er interesserte i å lære. Før måtte flere deltakere reise med fly for å delta på GCMS utsolgte kurs i Nord-Europa. Nå kan du delta der du er, så lenge du har tilgang til internett. Kurset inneholder en kombinasjon av interaktive aktiviteter, oppgaver, tekst, diskusjonsforumer, videoer og presentasjoner sammen med en egen plattform for valutahandel.

GCMS har hatt kursdeltakere fra:

Jamaica, China, Belgium, Denmark, Sweden, South Africa, Norway, Italy, Finland, Pakistan, France, Germany, Morocco, USA, Portugal, Bangladesh, Brazil, Israel, Singapore, Lithuania, Turkey, Taiwan, UK, Russia, Uruguay, Egypt, Trinidad & Tobago, Philippines, Canada, Japan, Iceland, Dominican Republic, India, Romania, New Zealand, Latvia, Uzbekistan, Greece, Uganda, Bulgaria, Switzerland, Hungary, Australia, Spain, Kenya, Austria, Mexico, Thailand, Somalia, Monaco (as of Q1 2015).