Service og samferdsel Vg1, programfag favoritt ikon

Annen utdanning
Dette er utgangspunktet for deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning innen Service og samferdsel, og som har fellesfagene fra før. Med denne utdanningen kan du bygge på til fagbrev som Reiselivsmedarbeider, Salgsmedarbeider, Kontor- og administrasjonsmedarbeider, Logistikkoperatør eller Yrkessjåfør.

Studienivå

Vg1

Organisering

  • Nettstudium

Kostnader

22 200

Semester

1

Om utdanningen

En utdanning innen service og samferdsel kvalifiserer deg til yrker der du ofte vil være bedriftens ansikt utad. Du øker din kompetanse til å analysere kundenes behov for å kunne foreslå gode løsninger. Hele studiet er delt i programfag og fellesfag. Har du fellesfagene fra før, velger du dette studiet. Trenger du alle fag, velger du Service og samferdsel Vg1. Du må i tillegg få godkjent Prosjekt til fordypning. Informasjon om dette finner du i studiehåndboken, se egen fane under.

Vi tilbyr flere studieretninger innen service- og samferdsel på videregående skole, både for deg som trenger å ta yrkesfagene innen Vg1 og Vg2 for å oppnå fagbrev, og for deg som er kvalifisert til å ta fagbrev som praksiskandidat. Se våre fagretninger ved å klikke på fanen Kompetanse under.

Kurs som inngår:

Undervisningsopplegg

Studiet tilbys som en fleksibel nettbasert undersvisning

Anbefalte forkunnskaper

Norsk grunnskole eller tilsvarende.

Opptaksinformasjon

NKI Nettstudier har studiestart hver dag, hele året. Når vi har registrert din bestilling, mottar du passord til Nettskolen - og du er i gang!

Tilbys ved:

  • NKI Nettstudier