Økonomimedarbeider favoritt ikon

Fagskole
Utdanningen kvalifiserer deg som økonomi- og regnskapsmedarbeider i små og mellomstore bedrifter eller organisasjoner. Kombinerer du dette studiet med studiene regnskapsskolen og lønns- og personalskolen kvalifiserer du deg til å utføre praktiske økonomi og regnskapsfunksjoner ved for eksempel et regnskapskontor. Økonomimedarbeider er NOKUT-godkjent som fagskoleutdanning med 30 fagskolepoeng.

Varighet

Et halvt år

Studietempo

Heltid, Deltid

Organisering

Nettstudium

Kostnader

33 000

NOKUT

NOKUT-godkjent

Om studiet

Økonomimedarbeider er en kort yrkesrettet utdanning som gir deg verdifull kompetanse og en rekke yrkesmuligheter, uavhengig av bransje og sektor.

Utdanningen har fokus på kostnadskontroll og økonomistyring, og du får også en solid innføring i arbeidet rundt årsregnskapet. Dette gir deg yrkeskompetanse til å utføre praktiske økonomi- og regnskapsfunksjoner i en virksomhet i tett samarbeid med ledelsen, økonomisjef og revisor.

Fullført og bestått utdanning gir 30 fagskolepoeng og rett til å benytte tittelen Økonomimedarbeider NKI.

Undervisningsopplegg

Studiet tilbys som en fleksibel nettbasert undersvisning

Opptakskrav

Fullført videregående skole, fagbrev eller erfaring i forbindelse med jobb, kurs, frivillig arbeid og verv innen ulike organisasjoner. Send enten vitnemål fra videregående skole, fagbrev eller fyll ut skjema for realkompetanse.

Opptaksinformasjon

NKI Nettstudier har studiestart hver dag, hele året. Når vi har registrert din bestilling, mottar du passord til Nettskolen - og du er i gang!

Karrieremuligheter

Økonomimedarbeider er ensolid og praktisk yrkesrettet utdanning som gir degen rekke yrkesmuligheter, uavhengig av bransje og sektor innenfor økonomi- og regnskapsavdelinger i bedrifter, organisasjoner og for eksempel regnskapskontorer..