Logistikkoperatør favoritt ikon

Annen utdanning
Dette er utdanningen for deg som ønsker å ta fagbrev som Logistikkoperatør og som har lang erfaring med logistikkarbeid. Utdanningen gir deg kunnskap om helhetlig logistikkarbeid, og åpner for jobbmuligheter innen transportbransjen og en rekke andre bransjer.

Studienivå

Videregående

Organisering

  • Nettstudium

Kostnader

17 650

Semester

1

Om utdanningen

Gjennom Logistikkoperatør øker du din kompetanse innen bransjeteknikk, sikkerhet, økonomi, kommunikasjon og tekniske hjelpemidler. Denne utdanningen forbereder deg til den teoretiske delen av fagprøven som Logistikkoperatør.

Har du lang yrkespraksis og er kvalifisert til å ta fagprøven sompraksiskandidat, kan du velge dette studiet. Har du lite eller ingen yrkespraksis innen faget, kan du gå veien via yrkesfaglig videregående skole, med Service og samferdsel Vg1 ogTransport og logistikk Vg2.

Kurs som inngår:

Undervisningsopplegg

Studiet tilbys som en fleksibel nettbasert undersvisning

Anbefalte forkunnskaper

Studiet er beregnet for dem som har flere års praksis ( praksiskandidat). Praksis kan opparbeides mens du studerer. Har du lite praksis, må du gå som privatist. Se Service og samferdsel Vg1og Transport og logistikk Vg2.

Opptaksinformasjon

NKI Nettstudier har studiestart hver dag, hele året. Når vi har registrert din bestilling, mottar du passord til Nettskolen - og du er i gang!

Karrieremuligheter

Fagbrev som Logistikkoperatør kvalifiserer deg til jobb i transportbransjen og en rekke bransjer som treforedlingsindustri, mekanisk industri, verkstedindustri, metallurgisk industri og annen industri eller næringsvirksomhet.

Tilbys ved:

  • NKI Nettstudier