Kjemi 2 favoritt ikon

Annen utdanning
Kjemi 2 er et krav for å komme inn på mange studier ved høgskole og universitet. Dette gjelder spesielt studier i realfag og helsefag. Sammen med Kjemi 1 dekker kurset kravet til Spesiell studiekompetanse i kjemifaget. Kurset er utviklet i samarbeid med Bjørknes Privatskole.

Studienivå

Videregående

Organisering

  • Nettstudium

Kostnader

7 490

Semester

1

Om utdanningen

Kjemi 2 er et krav for å komme inn på mange studier ved høgskole og universitet. Dette gjelder spesielt studier i realfag og helsefag.  Sammen med Kjemi 1 dekker kurset kravet til Spesiell studiekompetanse i kjemifaget. Kurset er utviklet i samarbeid med Bjørknes Privatskole.

Kombiner nettstudier med samlinger

Vi tilbyr deg unik mulighet til å kombinere nettstudier med smlinger hos vår søsterskole, Bjørknes. Her får du praktiske øvelser og en gjennomgang av oppgaver som forbereder deg til eksamen. Samlinger hos Bjørknes arrangeres hvert semester.

Her kan du forbedre din karakterer eller ta den spesialiseringen du trenger for å komme inn på høyere studier. Kjemi 2 gir deg 0,5 realfagspoeng. Du kan maksimalt få fire tilleggspoeng for realfag/språk.

  • Forskning
  • Analyse
  • Organiske kjemi 2
  • Redoksreaksjoner
  • Materialer

I tillegg til kjemi kreves det ofte andre realfag. Vi oppfordrer deg til å kontakte den enkelte høyskole eller universitet for å få avklart nøyaktig hvilke opptakskrav som gjelder for studiet du ønsker. Du finner også en oversikt over hvilke fag som kreves for ulike studier i Norge i  søkerhåndboka fra Samordna opptak.

Undervisningsopplegg

Studiet tilbys som en fleksibel nettbasert undersvisning

Anbefalte forkunnskaper

Ingen spesielle.

Opptaksinformasjon

NKI Nettstudier har studiestart hver dag, hele året. Når vi har registrert din bestilling, mottar du passord til Nettskolen - og du er i gang!

Tilbys ved:

  • NKI Nettstudier