Helseservicefag Vg2, Helsefremmende arbeid favoritt ikon

Annen utdanning
Helsefremmende arbeid, - er et programfag i studiet Helseservicefag Vg2. Det kan også tas som et enkeltstående kurs. Gjennomfører du Helseservicefag Vg2 kan du fortsette til fagbrev på disse tre utdanningene: helsesekretær, tannhelsesekretær eller apotektekniker.

Studienivå

Vg2

Organisering

  • Nettstudium

Kostnader

7 375

Semester

1

Om utdanningen

I løpet av dette kurset vil du lære om god service, effektivitet og profesjonell kundebehandling. Respekt for andre og evnen til å kommunisere med mennesker i ulike livssituasjoner og med ulik kulturbakgrunn er en viktig del av opplæringen.

Vi ser på sammenhengen mellom livsstil, kosthold, fysisk og psykisk helse og livskvalitet. Du får en innføring i helsefremmende og forebyggende arbeid, rusmidler, infeksjoner, forgiftninger, allergi og legemidler. Den betydningen hygiene har for å forebygge sykdom og hindre smitte, blir gjennomgått sammen med aktuelle yrkeshygieniske tiltak. Andre viktige temaer er: helse, miljø og sikkerhet ( HMS) og ergonomi.

Undervisningsopplegg

Studiet tilbys som en fleksibel nettbasert undersvisning

Anbefalte forkunnskaper

Ingen spesielle.

Opptaksinformasjon

NKI Nettstudier har studiestart hver dag, hele året. Når vi har registrert din bestilling, mottar du passord til Nettskolen - og du er i gang!

Tilbys ved:

  • NKI Nettstudier