Nøkkelinformasjon

Lærestedets logo
Lærestedets logo

Lærested

Studiested

NKI Nettstudier

Nivå

Annen utdanning

Kostnader

1900

Studieform

Nettstudium

Om studiet

Microsoft Excel er et dataprogram som gjør det mulig å analysere og behandle data i et digitalt regneark. Kursinstruktør Espen Faugstad vil guide deg gjennom hele programmet og lære deg alt du trenger for å komme raskt i gang.

I starten av kurset lærer du hvordan programmet er organisert. Dette omfatter hvordan du bruker hurtigtilgang, båndet, formellinjen og statuslinjen. Deretter lærer du å legge til data, formler og funksjoner. Dette omfatter hvordan du legger til tekst, tall, dato, tid, samt hvordan du bruker formler som summer, gjennomsnitt, maks, minst, m.m. Avslutningsvis lærer du å formatere data, ta i bruk diagrammer og skriver ut.

Programvaren må kjøpes: Programvare som brukes i kurset, Excel 2016. Men for å følge kurset trenger du minimum versjon, Excel 2013.

Studiets oppbygging

Du kan bruke inntil 3 måneder på å gjennomføre dette studiet. Dersom du ser at du trenger lenger tid på å fullføre kan du søke om forlengelse.

Opptakskrav

Ingen formell opptakskrav.

Opptaksinformasjon

NKI har studiestart hver dag, hele året. Når vi har registrert din bestilling, mottar du passord til Nettskolen - og du er i gang!

Læringsutbytte

  • Du må ha lyst til å lære å bruke Excel
  • Du må ha tilgang til Microsoft Excel
  • Du må ha en PC eller Mac

Kvalifikasjon/tittel

Excel 2016: grunnleggende