Elektrofag Vg1, programfag favoritt ikon

Annen utdanning
Dette er utgangspunktet for deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning og fagbrev innen elektrofag, og som har fellesfagene fra før. Elektrofag Vg1 åpner mulighetene for en rekke yrker innen innstallasjon og vedlikehold av elektriske og elektroniske systemer; som Elenergi, Data og elektronikk, Automatisering, Flytekniske fag, Kulde- og varmepumpeteknikk.

Studienivå

Vg1

Organisering

  • Nettstudium

Kostnader

21 500

Semester

1

Om utdanningen

Det stilles strenge krav til kvalitet, pålitelighet, sikkerhet og dokumentasjon i yrker innen elektrofag. Denne utdanningsretningen gir deg muligheten til å velge mellom et mangfold av yrker. Hos oss kan du bygge på med  Elenergi Vg2på veien til fagbrev. Har du lang arbeidserfaring fra før, og er kvalifisert som praksiskandidat, kan du oppnå fagbrev ved å velge  Elektriker.

Elektrofag Vg1 er delt i programfag og fellesfag. Har du fellesfagene fra før, velger du dette studiet med kun programfagene. Trenger du også fellesfagene, velger duElektrofag Vg1. Du må i tillegg få godkjent Prosjekt til fordypning. Informasjon om dette finner du i studiehåndboken, se egen fane under.

Kurs som inngår:

Undervisningsopplegg

Studiet tilbys som en fleksibel nettbasert undersvisning

Anbefalte forkunnskaper

Norsk grunnskole eller tilsvarende.

Opptaksinformasjon

NKI Nettstudier har studiestart hver dag, hele året. Når vi har registrert din bestilling, mottar du passord til Nettskolen - og du er i gang!

Tilbys ved:

  • NKI Nettstudier