Elektrofag Vg1, programfag favoritt ikon

Annen utdanning
Dette er utgangspunktet for deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning og fagbrev innen elektrofag, og som har fellesfagene fra før. Elektrofag Vg1 åpner mulighetene for en rekke yrker innen installasjon og vedlikehold av elektriske og elektroniske systemer; som elenergi, data og elektronikk, automatisering, flytekniske fag, kulde- og varmepumpeteknikk.

Studienivå

Vg1

Organisering

  • Nettstudium

Kostnader

22 500

Semester

2

Om utdanningen

Det stilles strenge krav til kvalitet, pålitelighet, sikkerhet og dokumentasjon i yrker innen elektrofag. Denne utdanningsretningen gir deg muligheten til å velge mellom et mangfold av yrker. Hos oss kan du bygge på med  Elenergi Vg2 på veien til fagbrev. Har du lang arbeidserfaring fra før, og er kvalifisert som praksiskandidat, kan du oppnå fagbrev ved å velge  Elektriker.

Elektrofag Vg1 er delt i programfag og fellesfag. Har du fellesfagene fra før, velger du dette studiet med kun programfagene. Trenger du også fellesfagene, velger du Elektrofag Vg1. Du må i tillegg få godkjent yrkesfaglig fordypning (YFF).

Beskrivelser av kostnader

22.500,- ekskl. bøker

Undervisningsopplegg

Studiet tilbys som en fleksibel nettbasert undersvisning.

Opptaksinformasjon

NKI har studiestart hver dag, hele året. Når vi har registrert din bestilling, mottar du passord til Nettskolen - og du er i gang!

Læringsmål

Dette kurset tar utgangspunkt i kompetansemålene fra læreplanen ELE1-02

Karrieremuligheter

Det finnes mange ulike studiemuligheter på Vg2 og Elenergi Vg2 er et av studiene som NKI tilbyr

Kvalifikasjon/tittel

Elektrofag Vg1, programfag

NKI

Tilbys ved:

  • NKI Nettstudier