Digital markedsføring komplett (del 1, 2 og 3) favoritt ikon

Annen utdanning
Dette kurset består av pakkene Digital markedsføring del 1, del 2 og del 3. Digital markedsføring (del 1) er en pakke videokurs som dekker de fire viktigste Google-verktøyene som du bør beherske når du jobber med digital markedsføring. Digital markedsføring (del 2) er en pakke videokurs laget spesielt for deg som ønsker å lære alt om hvordan man markedsfører på Facebook, Instagram og Linkedin. Digital markedsføring del 3 er en pakke videokurs som dekker sentrale teknologier og teknikker som du bør beherske når du jobber med digital markedsføring.

Studienivå

Annen utdanning

Organisering

  • Nettstudium

Kostnader

19 550

Semester

12

Om utdanningen

Kurset kan også bestilles som en del av kurspakken Digital markedsføring del 1Digital markedsføring del 2Digital markedsføring del 3 eller Digital markedsføring del 1 og 2

Du lærer å spore besøkende og måle konverteringer med Google Analytics, lage annonser som skaper resultater med Google AdWords, administrere sporingskoder med Google Tag Manager og påvirke hvordan en nettside indekseres med Google Search Console.

Du lærer hvordan man øker rekkevidde til dine statusoppdateringer, hvordan man lager en kampanje, definerer en målgruppe, velger et budsjett, designer en annonse, gjennomfører en A/B-test, måler konverteringer, og veldig mye mer.

Du lærer å lage en profesjonell nettside med WordPress, øke synligheten til en eller flere nettsider med søkemotoroptimalisering, designe vakre nyhetsbrev med Mailchimp og lage effektive landingssider som skaper virkelige resultater

Programvaren er gratis og det kreves at du har din egen nettside.

Opptakskrav

Ingen formell opptakskrav.

Opptaksinformasjon

NKI har studiestart hver dag, hele året. Når vi har registrert din bestilling, mottar du passord til Nettskolen - og du er i gang!

Kvalifikasjon/tittel

Digital markedsføring komplett (del 1, 2 og 3)

NKI

Tilbys ved:

  • NKI Nettstudier