Bygg- og anleggsteknikk Vg1 favoritt ikon

Annen utdanning
Dette er utgangspunktet for deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning innen Bygg- og anleggsteknikk. Med denne utdanningen kan du bygge på til fagbrev innen en rekke yrkesfag, som Anleggsteknikk, Byggteknikk, Feierfaget, Glassfaget, Isolatørfaget og Steinfaget.

Studienivå

Vg1

Organisering

  • Nettstudium

Kostnader

49 950

Semester

2

Om utdanningen

Bygg- og anleggsteknikk Vg1 danner grunnlaget for din fagutdanning og setter deg i stand til å forstå samspillet mellom byggfagene. Bygg og anlegg er blant de største og viktigste arbeidsgiverne i landet, og fagbrev sikrer deg en solid faglig utdanning innen en spennende bransje.

Dette studiet er delt i programfag og fellesfag. Ønsker du kun programfagene går du til Bygg- og anleggsteknikk Vg1, programfag. Du må i tillegg få godkjent Prosjekt til fordypning. Informasjon om dette finner du i studiehåndboken, se egen fane under.

 Har du lang yrkespraksis innen byggfag fra før, kan du kvalifisere deg som praksiskandidat. Vi tilbyr studiet Tømrer for praksiskandidater.

Kurs som inngår:

Programfag:

Fellesfag

Undervisningsopplegg

Studiet tilbys som en fleksibel nettbasert undersvisning

Anbefalte forkunnskaper

Norsk grunnskole eller tilsvarende.

Opptaksinformasjon

NKI Nettstudier har studiestart hver dag, hele året. Når vi har registrert din bestilling, mottar du passord til Nettskolen - og du er i gang!

Tilbys ved:

  • NKI Nettstudier