Nøkkelinformasjon

Lærestedets logo
Lærestedets logo

Lærested

Studiested

NKI Nettstudier

Nivå

Annen utdanning

Kostnader

35850

Studieform

Nettstudium

Om studiet

I dette kurset lærer du alt du trenger, både teori og praksis, for å bli en profesjonell bilselger. Kurset holdes i samarbeid med Bilakademiet.

I 2018 inngikk vi et samarbeid med Bilakademiet med målsetning om å utdanne fremtidens bilselgere. Resultatet av samarbeidet er et nettbasert kurs med samlinger som lærer deg alt du trenger, både i teori og praksis, for å bli en profesjonell bilselger.

Bilakademiet har et tett samarbeid med bilforhandlere over hele Norge, og har siden 1995 utdannet bilselgere for det norske markedet.

Kurset går igjennom hele salgsprosessen fra start til mål. Hvordan man tar imot en kunde, hvordan man avklarer kundens behov og hvordan man praktiserer forskjellige avslutningsteknikker. I tillegg til salgsprosessen går vi også igjennom relevante temaer innen økonomi, Kjøpsloven og teknologi.

Neste oppstart er i september. Meld deg på i dag!

Opptakskrav

Ingen formell opptakskrav

Karrieremuligheter

Bilakademiet har siden oppstart i 1995 utdannet i overkant av 2300 bilselgere i Norge. Mange av disse er i dag dyktige selgere, salgssjefer eller daglige ledere hos ulike bilforhandlere rundt omkring i landet.

Bilsalget i Norge vokser stadig, og med et spennende marked i endring byr dette på veldig mange muligheter. Behovet for dyktige fremoverlente bilselgere er derfor stort, og mange bilforhandlere setter nå som krav at nye bilselgere skal ha bakgrunn fra læreinstanser som Bilakademiet.

Kvalifikasjon/tittel

Bilselger