Nøkkelinformasjon

NHH logo
NHH logo

Studiested

Nettbasert

Nivå

Høyere nivå

Studieform

Nettstudium

Studietempo

Deltid

Om studiet

Kurset handler om hvordan bedrifter kan gjøre bærekraft til en kilde til innovasjon og vekst.

I dag forventes det at bedrifter blir en del av løsningen på de store bærekraftsproblemene vi står overfor. Det skjer en rivende utvikling i dette fagfeltet, særlig knyttet til hvordan kunnskap om sirkulær økonomi og ny teknologi kan brukes til å designe bærekraftige og lønnsomme forretningsmodeller.

Denne innsikten kan bedrifter bruke til å redusere utslipp, nå viktige bærekraftsmål og innovere forretningsmodellene sine på måter som gjør dem attraktive for kunder, ansatte, investorer, regulatoriske myndigheter og andre viktige interessenter.

Kurset vil i stor grad være workshopbasert. Du vil lære deg å forstå hva bærekraftig og sirkulær business er, og strategier for å designe mer sirkulære og bærekraftige forretningsmodeller. Du vil lære å anvende et rammeverk som setter deg i stand til å snu bærekraftsproblemer til lønnsomme forretningsmuligheter og strategiske konkurransefortrinn.

NHH EXECUTIVE ONLINE er et tilbud til deg som ønsker å holde deg oppdatert på ditt fagfelt, lære noe nytt og bli inspirert. Hvert kurs går over to dager eller fire uker, og er utformet for å gi deltakerne konkret input som kan benyttes i arbeidshverdagen – skreddersydd til online undervisning.

Undervisningsopplegg

  • Kurset går over to dager.