Fakta

Sted:
Annet studiested
Studietype:
Årsstudium
Studieform: Nettstudium
Studietempo: Heltid
Studiepoeng:
30

Informasjon er oppdatert av Høgskolen i Innlandet

14. mars 2022.

Om studiet

Vil du videreutvikle deg som personlig trener? Det får du muligheten til ved å studere dette fleksible og praksisnære studiet. 

Kosthold og coaching videreutdanner personlige trenere og gjøre dem kvalifisert til å arbeide med personer som har behov for ernæringsråd og kostholdsveiledning. Studiet har fokus på sammenhengen mellom det fysiske og psykiske, da forståelse for dette har avgjørende betydning for motivasjon for livsstilsendring og trening.

En utdannet personlig trener er i dag kvalifisert for å jobbe med planlegging, gjennomføring og evaluering av fysisk trening for friske personer uten sykdom eller skade. Denne grunnleggende kompetansen er god nok for å trene mange personer i dag, men setter begrensninger for personer som har behov for ernæringsmessige råd i forbindelse med vektreduksjon eller oppgang. 

Fullført studium kvalifiserer for oppgaver som innebærer arbeid med personlig trening for personer med særlige behov for ernæringsmessig veiledning i frivillig, offentlig og privat sektor.

Studiet er nettbasert og søkbart under kategorien "betaling- og oppdragsstudier - fakultet for helse- og sosialvitenskap" på Søknadsweb.

Opptaksinformasjon

Du trenger generell studiekompetanse eller realkompetanse på tilsvarende nivå for å bli tatt opp i dette studieprogrammet. 

Les mer om søknad og opptak

Hvordan søke studiet

Du må først søke via Active Education før du kan søke studiet hos oss

Active Education finner du her

Videre studier

Studiet kan inngå som et semester i bachelor i folkehelsearbeid ved Høgskolen i Innlandet eller kombineres med andre utdanninger.

Kvalifikasjon/tittel

Kosthold og coaching

Alle utdanninger innen