Nøkkelinformasjon

Studiested

Lillehammer

Nivå

Årsstudium

Studiepoeng

60.00

Semester

2

Organisering

Undervisning ved lærestedet

Studietempo

Heltid

Opptakskrav

GENS

Poenggrenser 2020

  • Alle (primær)
  • Alle (ordinær)

Studieplasser

20

Søknadskode (SO)

209754

Informasjonen kommer fra Samordna Opptak.

Om studiet

Studiet passer for deg som ønsker grunnleggende kunnskap om reiselivsnæringen, og for deg som vil ha innføring i attraksjons- og opplevelsesutvikling, markedsføring og prosjektledelse.

Studiet er en fin mulighet til å vurdere om reiselivs- og opplevelsesutdanningene er et riktig studievalg for deg. I tillegg oppnår du kompetanse innen reiseliv, markedsføring og ledelse. Du kan også søke om å få innpasset årsstudiet i andre bachelorutdanninger. Årsstudiet er også godt egnet for deg som har jobbet i næringen noen år og som ønsker mer formell kompetanse.

Karrieremuligheter

Videre studier

Årsstudium i reiseliv og turisme tilsvarer første studieår ved  Bachelor i reiselivsledelse og  Bachelor i markedsføring og ledelse av turismeopplevelser. Studenter som etter avsluttet årsstudium ønsker å fortsette på et av disse bachelorstudiene søker inn via Samordna opptak. Det gis da fritak for første studieår.

Årsstudiet er egnet for deg som har arbeidserfaring fra bransjen og som ønsker en teoretisk etterutdanning. Studiet kan være en påbygning for andre grunnutdannelser, for eksempel innen økonomi, kulturfag, friluftsliv, idrett m.m

Utveksling

Utenlandsopphold tilbys ikke på årsstudier, men er aktuelt dersom man studerer videre på Bachelor i reiselivsledelse.

Alle utdanninger innen